• VTON (O7 t/m O10)

  VTON leerlijn voor trainingen van de VOGIDO Academie

  VOGIDO is sinds de start van de VOGIDO Academie een samenwerking aangegaan met VTON. Uitgangspunt is om meer structuur en kwaliteit in onze jeugdopleiding te waarborgen. VTON is ondersteunend aan onze trainer met een Trainersapp waarin onze trainers de trainingen per week krijgen aangeboden. Belangrijk uitgangspunt voor de trainingen van VTON is dat spelers veel balcontacten moeten hebben tijdens een training. Het blijkt dat bij trainingen van VTON spelers tot wel drie keer zo veel balcontacten hebben als een reguliere training. Belangrijke redenen om te kiezen voor VTON.

  De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Zo werken ze met plezier aan hun ontwikkeling.

 • Hoe werkt het?
  Trainers volgen een jaarplanning met concrete doelen voor elke leeftijd. Alles komt daarin aan bod: technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Gedurende het jaar werken trainer en spelers gericht aan deze doelen met meer dan 950 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of telefoon en gebruikt deze offline op het veld. 

  Bij de VOGIDO Academie gebruiken wij VTON voor de O7 tot en met de O10. Elk team maakt gebruik van dezelfde training en op deze manier proberen wij het gelijke kansen principe te waarborgen.

 • VTON Trainer app

 • VTON Coach app

 • VTON Player app