• Proeftrainen

  Beste speler/ouder/verzorger,

  Wat leuk dat je lid wil worden van onze VOGIDO Voetbal Academie! Ben je nog niet eerder lid geweest bij een voetbalclub en wil je eerst gratis 4 keer meetrainen bij onze pupillen om te kijken of het je het leuk vindt bij VOGIDO? Dat kan! Via onderstaande button kom je op de aanmeldingspagina van VOGIDO. Kies voor de optie Proeftrainen Voetbal Academie als je eerst wilt "snuffelen". Wil je direct lid worden en ook wedstrijden spelen? Meld je dan aan als bondslid. Wij gaan dan een team voor je zoeken. Ben je eerder lid geweest of nog steeds lid van een club kun je alleen met toestemming van die vereniging bij Vogido meedoen aan proeftraining. Je kunt dit aangeven via het opmerkingen veld en daar ook laten weten of je nog voorkeuren hebt. Dan kunnen we proberen daar rekening mee te houden. Stroom je gedurende het seizoen in dan kan het zijn dat je even moet wachten tot er weer een nieuwe competitie start en we voldoende spelers hebben.

  Na de vier proeftrainingen wordt er door Rik Kloppers of Thijs Vaneker contact opgenomen om te horen hoe je het hebt ervaren. In dat gesprek kun je ook aangeven of je definitief lid wilt worden. In dat geval gaan we een team voor je zoeken. Stroom je gedurende het seizoen in dan kan het zijn dat je even moet wachten tot er weer een nieuwe competitie start en we voldoende spelers hebben. Maar dat zullen Rik of Thijs je allemaal vertellen.

  Trainingsschema Academie

  Bij verdere vragen kan je contact opnemen met academie@vogido.nl. Kun je niet wachten tot je gaat beginnen? Check onze Instagram (VOGIDO.academie) en Facebook (VOGIDO academie) pagina voor leuke foto's/filmpjes en allerlei andere informatie!

  Met sportieve groeten,

  Rik Kloppers (Aspirant-ledencommissie)  06-53262956
  Thijs Vaneker (Aspirant-ledencommissie)  06-55888271