• Bijeenkomsten en webinars

   - Bijeenkomsten

  Minimaal één keer in het kwartaal vindt er een trainersbijeenkomst plaats. Deze trainersbijeenkomst wordt georganiseerd voor jeugdtrainers van de VOGIDO Academie om zich verder te kunnen ontwikkelen. Een doelstelling van de VOGIDO Academie is dat wij zoveel mogelijk eigen opgeleide trainers hebben die ook allemaal de VOGIDO Academie visie tot in de praktijk kan brengen. Deze bijeenkomsten bieden de jeugdtrainers houvast.

   

  - FC Twente/Heracles webinars

  Door onze intensieve samenwerking met FC Twente/Heracles geven zij aan onze jeugdtrainers webinars. Deze webinars zijn bedoeld om de jeugdtrainers verder te laten ontwikkelen. Eén keer in de maand geeft een trainer/medewerker van FC Twente/Heracles deze webinar.

  Het is leerzaam voor de jeugdtrainers om deze webinar te volgen. Door het volgen van deze webinars kom je in aanraking met interessante thema’s waar jij als jeugdtrainer ook veel aan kan hebben. Tegelijkertijd ontwikkelen de jeugdtrainers zich op deze manier waardoor de trainers dit ook beter kunnen brengen naar de jeugdspelers.

  Data’s worden gepubliceerd als ze bekend zijn.

  Tijdens deze webinars kunnen alle jeugdtrainers ook samenkomen in de kantine waardoor we dit allemaal tegelijkertijd (onder het genot van een drankje) kunnen volgen.

   

  - Tutorials

  Ook biedt de VOGIDO Academie tutorials aan jeugdtrainers om zichzelf beter te kunnen ontwikkelen. Deze tutorials zijn filmpjes die bekeken kunnen worden waardoor de jeugdtrainers nóg beter worden. Tutorials kunnen gaan over zelfgemaakte thema’s, maar het kan ook gaan over thema’s van de KNVB, BVO’s of andere voetbalorganisaties.