• Aanmelden als trainer

  Bij de VOGIDO Academie richten wij ons – naast de spelers – op de ontwikkeling van de trainers. Trainers zelf opleiden, ontwikkelen en daarna doorgroeien vinden wij hartstikke leuk om te doen. Inmiddels zijn er bij de VOGIDO Academie meer dan 70 trainers actief.

  Wil jij je toevoegen aan ons leuke, ambitieuze, maar ook gezellige trainersgilde?
  Mail dan je interesse naar
  academie@vogido.nl.

  Ook oudere (jeugd)spelers en ouders die nog geen ervaring hebben om training te geven zijn van harte welkom. Wij maken gebruik van een kaderbeleid om zo de nieuwe trainers te ontwikkelen en begeleiden. Je krijgt een dag voorafgaand aan de training de training al doorgestuurd. Zo kun je de training alvast voorbereiden. Daarnaast kunnen de trainers bij vragen een half uur voor het begin van de training de oefeningen doornemen met de (veld)coördinator. Op deze manier ben je goed voorbereidt.

  Daarnaast is er ook begeleiding tijdens de trainingen, dit wordt gedaan door de veldcoördinator. Heb je hulp nodig? Of heb je vragen? Geef dit dan aan bij de veldcoördinator.

  Ook de nazorg is door de VOGIDO Academie geregeld. Door structureel na de trainingen te gaan evalueren kunnen de trainers weer van elkaar leren. Zo ontwikkelen wij de trainers op een snelle manier zodat de spelers ook alleen maar beter worden.