• Opleiding volgen via VOGIDO?

  KNVB opleidingen

  Pupillentrainer
  Lijkt het je een uitdaging om jeugdige voetballers in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar te trainen en te coachen? En ben je 15 jaar of ouder? Dan is de opleiding Pupillentrainer echt iets voor jou! Met deze opleiding wordt bijgebracht hoe de trainer-coach kinderen met plezier beter leert voetballen.

  Juniorentrainer
  Lijkt het je een uitdaging om voetballers in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar te trainen en te coachen? En ben je 18 jaar of ouder? Dan is de opleiding Juniorentrainer echt iets voor jou! Met deze opleiding wordt bijgebracht hoe de trainer-coach jeugdige voetballers of jongvolwassenen met plezier beter leert voetballen.

  UEFA C Youth
  Heb jij op niveau gevoetbald óf heb je al een pupillen- of juniorentrainer? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C Youth opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van (jeugd)spelers.

  UEFA B Youth
  Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: het coachen tijdens wedstrijden, het geven van trainingen en het begeleiden van spelers en staf. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de club.

  De opleiding UEFA B is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De opleiding richt zich vooral op de basis van het ontwikkelen van een speelwijze en het trainbaar maken hiervan tijdens het seizoen bij seniorenteams en de bovenbouw van de jeugd.

  UEFA A Youth
  De (voetbal) wereld verandert continu en het tempo van deze veranderingen neemt toe. En dat heeft invloed op jou als trainer-coach en de manier waarop je je werkzaamheden als trainer-coach uitvoert en met je spelers omgaat. Vooral bij jonge talenten. De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach.

  In de landelijke divisies van het jeugdvoetbal zijn veel teams waarin getalenteerde jeugdvoetballers spelen. Een interessante uitdaging voor de trainer-coach UEFA A Youth is de balans te zoeken en te vinden tussen ontwikkelen en presteren.  Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De opleiding UEFA A Youth is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

  De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach en neemt je mee in de wereld van het jeugdvoetbal bij een BVO en alle taken die daarbij komen kijken.