• WVJL: Stem op VOGIDO 6

  26 apr 2019
 • Vogido 6 heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd van je leven. Voetballen tegen oud profs. We moeten hiervoor zoveel mogelijk stemmen halen. 
   
  Kunt u hierover een tekst plaatsen op de site, Facebook ed van Vogido. We hebben zelf onderstaande naar vrienden en bekenden gestuurd.
   
  Maak kans op een unieke VOGIDO 6 VIP experience!
   
  VOGIDO 6 maakt kans op de Wedstrijd van je Leven. 
  Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat wij op zaterdag 1 juni mogen aantreden tegen FC De Rebellen, een team met oud profspelers. In een wedstrijd die LIVE wordt uitgezonden op FOX Sports!
   
  Onder de mensen die op VOGIDO 6 stemmen verloten wij de ultieme kelderklasse experience.
   
  Op zondagochtend 9 uur ben jij met 9 vrienden als VIP gasten aanwezig bij een wedstrijd van Vogido 6. Denk hierbij aan vervoer met privéchauffeur, een uniek kijkje in de kleedkamer, een eigen dug-out voorzien van drankjes, en na de wedstrijd bier en bittergarnituur. En als klap op de vuurpijl……..je mag 15 minuten meespelen met het leukste team van Vogido in Enschede! En vergeet niet de meet-and-greet met je favoriete speler. En een gesigneerd wedstrijdshirt….dat gaat natuurlijk mee naar huis voor boven je bed!
 •  
  Geef hier aan dat je supporter of speler bent van dit team en breng je stem uit op Vogido 6.
   
  Maak kans op deze unieke VOGIDO 6 VIP experience en stem!
   
  Stuur dit bericht en/of de link door aan zoveel mogelijk vrienden en bekenden en zorg dat VOGIDO 6 live te zien is op FOX Sports!
   
  Inmiddels zijn we als Vogido ook al benoemd op Fox Sports. KIJK HIER