• Na vier jaar samenwerking zouden de wegen tussen Marcel Degenaar en VOGIDO zich al scheiden. Afgelopen week hebben Marcel en VOGIDO er samen voor gekozen om tijdens het lopende seizoen eerder uit elkaar te gaan. 

    “Om iets te bewerkstelligen met nog 12 wedstrijden te gaan, hebben we een keuze moeten maken. We hebben gezien dat Marcel Degenaar naar allerlei mogelijke manieren heeft gezocht om er samen met de spelersgroep wat van te maken. Hier zijn we hem dankbaar voor. Helaas heeft dit niet goed gewerkt samen met de spelersgroep”.

    “Er is een situatie ontstaan waarin wordt gezocht naar de best passende oplossing. Hierbij kijken we naar de korte en lange termijn”, aldus Tjalling Dilling van het voetbalhart van VOGIDO.

    Het bestuur en het voetbalhart geven daarin een advies mee aan de spelersgroep. “De verantwoordelijkheid verschuift naar de groep om de komende maanden met alle energie samen op te trekken en het maximale uit jezelf te halen. Door samen als groep ten strijde te trekken, kun je veel bereiken”.

    Sportieve groet,

    Bestuur en voetbalhart