• Wedstrijdverslag Vogido VR1 - SVO VVZ VR1 12 april 2019

  Eindelijk na meer dan een jaar geen wedstrijd te hebben kunnen spelen door een kruisband blessure, mocht Eva Warmerdam eindelijk weer aan de start beginnen! Dus vol positieve energie kwamen we uit de kleedkamer om de koploper te ontvangen in eigen huis!

  De wedstrijd begon sterk van beide kanten. Allebei kregen we kansen op de 0-1, maar niemand was nog scherp genoeg voor het doel. Totdat de bal door SVO VVZ diep gespeeld werd en de bal plots in de goal lag. 0-1. Shit dit begin hadden we niet voor ogen, allemaal koppie omhoog en door! Vervolgens werd er afgetrapt door bo naar Anneke, ze gaf een lange bal op Eva ze hield goed het overzicht gaf de bal aan Miron, BAM! 1-1!!
  Daarna golfde het spel weer op en neer, kansen voor beide ploegen. Echter scoorde de tegenstander vlak voor rust de 1-2.

  Na de rust gingen we er weer vol tegen aan, dit was nog goed te maken! De 50ste minuut brak aan. Na een overtreding in de 16 op eva koster wees de scheidsrechter naar de stip, PENALTY! De penalty kon maar door 1 iemand genomen worden, onze Amber! Ze schoot dan ook koelbloedig in de linker hoek, 2-2!!! Iedereen voelde dat we de punten gewoon thuis konden houden! We zetten nog meer druk op de verdediging en dit hielp, ze raakten wat in paniek waardoor we een hoekschop kregen. Amber schoot de hoekschop precies op het hoofd van Anneke, JAAAAAA 3-2! Oké nu vast houden dit met nog iets meer dan 20 minuten te gaan. Dit moet kunnen!
  Helaas begonnen wij wat in te zakken waardoor zij meer en meer kansen kregen. Na weer een diepe bal stond Anneke deze keer goed op te letten, ze maakte een keurige sliding op de bal maar nam de tegenstander mee. De scheidsrechter dacht er echter anders over en wees naar de stip. Shit penalty tegen. 3-3
  Oké nog een paar minuten dit moeten we over de streep trekken! Helaas kreeg de tegenstander na 90+8 minuten spelen nog een vrije trap op een gevaarlijke plek. 3-4.. toen floot de scheidsrechter af.

  We hebben gestreden als leeuwen en hadden zeker een gelijkspel verdiend. SVO VVZ veel succes verder.

  Naast de verloren wedstrijd was er nog wel een klein afscheidsfeestje. Het was de aller laatste wedstrijd van onze Tiamo, zij vertrekt vanaf volgende week naar Curaçao. Lieve Tiamo bedankt voor jou inzet en gezelligheid tijdens trainingen en wedstrijden. We gaan je missen!

  Kim, super bedankt voor het meespelen!

  Bedankt iedereen die was kijken en tot volgende week! Dan spelen we uit tegen Berkum vr2 om 14:30 uur.