• Zaterdag 4 mei 2019 het was weer zover. Het was een dag met een raar weertje, dan scheen de zon iets later regende het en het heeft zelfs nog even gehageld in de ochtend.

  Om 13:30 was het dan tijd om ons om te kleden en warm te gaan lopen. De warming-up was kort maar krachtig en we waren er met zn allen klaar voor!

  De wedstrijd begon en je kon zien dat wij de boven liggende ploeg waren. Er kwamen vele kansen en de tegenstander had het er maar moeilijk mee. Maar toch onze doelpunten bleven uit. Tot dat na de zoveelste scherpe voorzet van Miron via de linkerkant deze snoeiharde bal perfect op het hoofd van Eva K belandde en achter de keeper ging. HUTSS 1-0 doorzetten nu!

  Nouja vele kansen later klonk dan eindelijk het rustsignaal en konden we de kleedkamer opzoeken voor een kopje thee.

  Na de inspirerende woorden van de trainer konden we er weer vol tegenaan. Totdat we naar buiten keken en het keihard regende waardoor er een aantal von ons team en het andere team nog maar even binnen bleven staan. Na 5 minuten zagen we dan echt dat t niet ging ophouden en kwamen we ook maar naar t veld.

  De tweede helft verliep grotendeels hetzelfde als de eerste VELE VELE KANSEN, een aantal voor open doel en een aantal waarvan je dacht: hoe kan je dit nou missen? Ik als keeper stond maar toe te kijken en kreeg t steeds kouder en zat mij steeds meer af te vragen of we toch maar niet wat vaker moeten oefenen op het afwerken tijdens de training...

  Nouja een tweede doelpunt kwam dan ook maar niet en de scheidsrechter vloot de wedstrijd dan ook maar af.

  Toch wel tevreden met de winst gingen we naar de kleedkamer en zo zat deze voetbaldag er al weer op.

  Ik wil graag de scheidsrechter en de tegenstander bedanken en mijn Women Of The Match is door haar mooie kop goal Eva K!

  Tot volgende week

  Zaterdag 11 mei moeten we uit tegen SJO JCHW VR1 om 14:30 lekker uitslapen dus!