• Zaterdag 11 mei 2019, heerlijk weertje. Het was 15 graden met een zonnetje en zo af en toe een wolkje aan de lucht. We moesten om 14:30 uit spelen tegen SJO JCHW wat ligt in Dalfsen, dat was ongeveer een uurtje rijden. Gelukkig niet al te vroeg uit de veren. We hadden helaas geen wissels, maar we weten wel dat we het kunnen.

  Daar gaan we dan. De wedstrijd was begonnen en we waren een beetje rommelig aan het spelen. SJO JCHW viel aan en er werd geschoten op de lat. Dat was even schrikken maar vanaf dat moment waren we wakker en wisten we dat dit niet meer mocht gebeuren. Nog geen minuut later kon ik (Joanne) de bal voorzetten en schoot Miron met haar knie de bal in de goal. Gelukkig 1-0! Vanaf dat moment ging het tikken heel goed, mooie driehoekjes en gevaarlijke aanvallen. In de 5e minuut schoot Miron van afstand de bal zo in de rechterhoek, dat betekent 2-0. We waren flink op dreef want even later schoot Bo in 9e minuut van afstand zo in de linker kruising. Top gedaan Bo!! 3-0!! Vervolgens kwam de 4-0 in de 29e minuut van Miron door een mooie actie en even later in de 31e minuut liep Bo door op de keeper en maakte de 5-0!

  Rust. We kregen aanmoedigende woorden van Eva K die helaas geblesseerd is, maar ze nam de rol van Herman de trainer over, en dat deed ze hartstikke top. Herman zelf had verder niks meer toe te voegen, alleen dat we het hartstikke goed deden en dat we zo door moesten gaan. We stonden al 5-0 voor, dat was toch wat anders dan vorige week.

  47e minuut, penalty! Miron werd neergehaald en Amber mocht de penalty nemen en schoot die keurig in het hoekje (6-0). 3 minuut later (50e minuut), de bal kwam voor Britts voeten door een voorzet van Anneke en Britt tikte hem erin, dat werd dus al 7-0! Maar het bleef niet bij 7-0 want we hadden nog wel wat goeds te maken van vorige week. Vorige week hadden we zoveel kansen maar nu zat bijna elke kans erin.

  8-0 (63e minuut): Bo
  9-0 (68e minuut): Joanne
  10-0 (81e minuut): Miron door een gekke actie

  Het was een corner voor Vogido en Yasmin bood zich aan en knalde hartstikke mooi de bal in de goal, 11-0! Dat was dan ook de laatste van deze wedstrijd. Al met al hebben we een wedstrijd gespeeld met heel veel goals, goede inzet en boordevol tikwerk en mooie aanvallen. Ook wel de woorden van Bo de aanvoerder: echt trots dat we vandaag met 11 man de wedstrijd hebben gekilld!

  Woman of the Match: YASMIN!

  Super goed gedaan meiden! Ik ben echt supertrots op ons en laten we Herman, Herman en Willem niet vergeten.


  Volgende week thuis Vogido – Blauw Wit’66 om 15.00 op veld 1. Tot dan!