• Uit tegen FC RDC VR1,

  Op deze lekkere zonnige zaterdag middag moesten de dames richting Deventer om niet zomaar een wedstrijd te spelen maar de wedstrijd tussen de 3e en wij vogido de 4e plek en tevens de laatste competitie wedstrijd.

  De dames wisten dat er veel op het spel stond namelijk de play-offs

  De wedstrijd is begonnen, de dames van RDC zaten er strak op en begonnen de wedstrijd sterk en nam duidelijk de overhand.

  Niet veel minuten later stond het 1-0 na een ongelukkige fout in de verdediging, een foutje kan altijd gebeuren maar gelukkig bleven de speelsters positief.

  Het wilde de dames van vogido maar niet lukken om de 1-1 te maken.

  Door een ‘foute’ onderschepping van onze verdedigster wees de scheids naar de penaltystip en snel werd de 2-0 gemaakt.

  Niet ver voor de rust besloot de scheids nog even wat mooie kaartjes uit te delen, over de situatie zijn verschillende meningen. Geel voor onze rechtsbuiten en rood voor de dame van RDC die het nodig vond om even een duw na te geven! Niet slim van RDC want dat betekend 10 tegen 11. Dit kon je goed zien in de 2e helft. Na een 2-0 achterstand werden in een korte tijd 3 goals gemaakt. Onze voorhoede zat er strak op en reageerde goed op elkaar! Onze spits die deze wedstrijd heel belangrijk voor ons was reageerde op elke bal en schoot ze er netjes in!

  Er werd mooi getikt en de bal bleef goed aan de voeten van de dames van vogido. Na een fout van de keepster van RDC die te ver uit haar goal was kon onze mid mid de bal klakkeloos over de keepster heen plaatsen en daar was de 2-4. De dames van RDC die in de eerste helft een goeie pot hebben gespeeld waren helemaal op. Hier hebben wij flink van geprofiteerd. De laatste paar minuten is er nog wel één goal gevallen voor de tegen partij! De eindstand is 3-4 geworden!

  Wij willen de keepster van RDC beterschap wensen! Deze dame kwam ongelukkig ten val.

  Verder willen we de scheids bedanken voor een mooie pot!

  Zaterdag 1 juni spelen we om 14:30 tegen SVO BDE VR1 in ERICA. Voor de nacompetitie!

  Onze strijd naar de 2e klasse!

  Blijf ons vooral volgen op social media voor leuke feitjes foto’s en uitslagen

  Insta-> Vogidovrouwen1