• Vandaag een uitwedstrijd in Zwolle. Na een uurtje rijden konden we ons omkleden om vervolgens te beginnen met de warming up. Prachtig weer erbij maar wel een beetje warm om te voetballen.

    Eenmaal begonnen waren er veel kansen van beide teams. Een paar prachtige reddingen van onze keepster Juliette. Uiteindelijk komen we op voorsprong door een goede actie van Eva K, de bal komt uiteindelijk bij Bo die hem er inschiet. 0-1 Vogido! Het tikken gaat goed, vasthouden dit! In de eerste helft nog wat kansen gehad uit corners die er helaas maar niet ingingen.

    In de rust veel water gedronken want dat was wel nodig met deze warmte. In de tweede helft werd het al snel 1-1. We kwamen niet echt meer aan het voetballen doordat Berkum veel druk zette. Ze kregen veel kansen en uiteindelijk ging de 2-1 er ook in voor Berkum. Dit was een tegenslag maar we moesten doorzetten, er is nog hoop!! Maar het warme weer zat niet mee en dat merkten we wel. Helaas maakt Berkum nog een goal, stand 3-1. En dit was ook gelijk de eindstand. We hebben ons best gedaan maar het mocht helaas niet baten, de drie punten niet mee kunnen nemen naar Vogido.

    Bedankt iedereen die kwam kijken! De volgende wedstrijd spelen we op 4 mei thuis tegen Deto!