• Na een rit van een half uur kwamen we aan bij Blauw Wit. Omdat het vakantie is misden we een paar mensen maar we gaan er alsnog met volle moed in!

  Na een korte maar krachtige warming-up begint dan de wedstrijd. Veel aanvallen vanuit onze kant maar helaas gingen ze er maar niet in. Wij tikten veel en er was rust aan de bal waardoor we erg positief richting elkaar bleven. We zaten er allemaal erg dicht op waardoor we ze in de eerste helft goed hebben vastgezet. Kans na kans gingen voorbij maar de bal wou er helaas niet in!
  Toen kwam het fluitsignaal dat het rust was. We rustten met een 0-0 stand.
  De tweede helft begon iets onrustiger vanuit onze kant. We herpakten ons goed en daar was dan ook eindelijk de goal! Uit een corner van de rechterkant kon Anneke door een goede timing de bal netjes intikken.
  De voorsprong hebben we een tijdje kunnen vasthouden, tot er een snelle uitbraak kwam van de tegenstander. 1-1
  Nu werd het spannend omdat we beide veel aanvallen hadden, er was veel wisselend balbezit. Veel aanvallen met dreiging vanuit onze kant maar de goal viel helaas steeds net niet, wat voor ons best frustrerend was.
  Maar toen in de een na laatste minuut struikelde een tegenstander in ons strafschopgebied. De scheidsrechter beslist op dit cruciale moment om een penalty tegen te geven wat naar onze mening onterecht was.
  De tegenstander benutte deze penalty waardoor we op een 2-1 achterstand kwamen. We hebben in de laatste minuut nog alles gegeven maar het mocht helaas niet baten.
  We hebben dus geen puntjes mee kunnen nemen naar Enschede. We kunnen wel tevreden zijn over ons spel, want we hebben goed als team samengewerkt.

  Bedankt tegenstander voor deze wedstrijd! Volgende week spelen we thuis tegen Be Quick Vr2.