• Wat een spektakel!

  19 feb 2019
 • Wat een spektakel!

  Bornerbroek JO7-1 - Vogido JO7-1

  Zaterdag 16-2-2019 tijd: 9:00

  Aanwezig: Lars, Mats, Mees, Pim, Silvan
  Afwezig: Olivier

  Op een ietwat koud, maar zonnig Sportpark ’t Brook stond de 2e wedstrijd van onze jongens op het programma. Olivier was lekker een weekje met vakantie, dus waren we met 5 spelers op pad. Het werd al gauw duidelijk dat deze 2 teams er veel zin in hadden. Na een korte bespreking, waarin geopperd werd dat we vandaag wel even 20 doelpunten gingen maken. Kon er met de wedstrijd worden begonnen.

  Dat het geen makkie zou worden was onze jongens al snel duidelijk. Bornebroek liet zich van zijn beste kant zien en zorgde al gauw voor de 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Dit konden we natuurlijk niet over onze kant laten gaan en 1 minuut later zorgde Mees voor de gelijkmaker. Het publiek zag dat het spel over en weer golfde en de druk nam toe op het doel van Bornebroek. Kort voor het einde van de 1e 10 minuut kreeg Sylvan de bal op links en hij soleerde langs 2 spelers om de bal daarna uit een schier onmogelijk hoek in het doel te schoppen 2-1!

  Nu braken er 10 knotsgekke minuten aan met in totaal liefst 7 doelpunten! Bornebroek maakte de 2-2, waarna Vogido snel de 3-2 maakte. Vervolgens was het woord weer aan de tegenstander die met 2 prima doelpunten op 4-3 kwam. Nu was het weer de beurt aan onze jongens die met 3 doelpunten achterelkaar de leiding namen en op een 6-4 voorsprong kwamen. De 5-4 was een poeier van Pim die hiermee zijn 1e officiële doelpunt kon laten noteren.

  De rust was aangebroken en beide ploegen hadden hun kruit aardig verschoten. Er volgden nog wel mooie momenten met ballen op paal en lat, maar een doelpuntenregen bleef uit in de 2 laatste 10 minuten. In totaal werden er nog 3 doelpunten gemaakt. Mats zorgde voor de 7-4 en door een eigendoelpunt werd het 8-4.

  Het slotakkoord was voor de tegenstander die met een mooie knal de eindstand op het bord bracht 8-5. Een prima wedstrijd tegen een leuke sportieve tegenstander, waarbij het publiek wederom de grote winnaar was en er genoten kon worden van een welverdiend bekertje ranja.

  De doelpuntenmakers vandaag waren:
  Mees 4 x, Mats 1 x, Pim 1 x, Sylvan 1 x, Eigen doelpunt 1 x

  Volgende wedstrijd:
  Zaterdag 9-3-2019 tijd:9:00
  AJC’96 JO7-1M – Vogido JO7-1