• Beste VOGIDO mensen,

  Aanstaande zaterdag en zondag willen we iets doen voor de mensen in Oekraïne. Zaterdag staan we buiten op ons terras om verse popcorn te verkopen. Een zak popcorn kost €1,50. Ook willen we graag taarten verkopen, maar deze moeten dan wel door jullie gebakken worden. Wil jij ons helpen en een heerlijke taart voor ons bakken? De taart kan je zaterdagochtend bij VOGIDO bezorgen, we zijn er vanaf 08.00 uur. Vrijdag de taart bezorgen kan ook, de kantine is geopend van 17.30 tot 20.00 uur.

  Zaterdag en zondag kan je dus genieten van een lekker kopje koffie met een heerlijke taartpunt in onze kantine. Wil je een hele taart meenemen naar huis, dan kan dat natuurlijk ook.

 • Spullen inzamelen

  Verder is er in Oekraïne een tekort aan spullen. Volgens Twente voor Oekraïne is er een tekort aan de volgende spullen:
  Desinfectiemiddelen
  EHBO dozen
  Zaklampen
  Batterijen
  Powerbanks
  Ingeblikt voedsel
  Nutridrinks
  Slaapzakken
  Mobiele telefoons met oplader (liefst geen touchscreen)
  Ipads en tablets

  Deze goederen kan je inleveren in onze kantine, we zullen een hoekje maken in de serre waar we alles kunnen verzamelen. We hopen je dit weekend bij VOGIDO te zien om je op een of andere manier in te zetten voor Oekraïne, zodat we na dit weekend met trots kunnen zeggen dat we bij VOGIDO met z’n allen in actie zijn gekomen voor de mensen in Oekraïne.

  Alle inkomsten die we krijgen door bovenstaande verkoop, komen voor de 100% ten goede aan het goede doel.