• Vogido Voetbal Academie breidt uit

  4 jun 2020
 • Dit seizoen zijn we begonnen met de Vogido Voetbal Academie. Hoewel er natuurlijk altijd dingen beter kunnen zijn we als club erg te spreken over de ontwikkelingen binnen de academie. Als je kijkt naar de belangrijkste doelstellingen hebben we mooie stappen gezet. Een hoger niveau van trainingen door actieve begeleiding en opleiding van trainers, meer structuur aanbrengen binnen de trainingen en gelijke opleidingskansen voor iedere speler. Dit alles moet er voor zorgen dat iedere speler maximaal plezier beleefd aan zijn of haar hobby voetbal! We willen bij de jonge jeugd breder opleiden om zo ook het niveau van onze jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Met een hoger niveau bedoelen we meer plezier en een betere ontwikkeling voor alle spelers! Voor komend seizoen zullen we verder werken aan de doelstellingen.

 • Een belangrijke, voor iedereen zichtbare ontwikkeling van de VVA zal zijn dat onze O13 elftallen komend seizoen ook zullen vallen onder de Vogido Voetbal Academie. Hiermee denken we een mooie volgende stap te zetten om de hierboven genoemde doelstellingen voor onze jeugdopleiding te realiseren. De stap naar de 013 is altijd een grote stap voor spelers en trainers. Door deze lichting onderdeel te laten worden van de Academie willen we de stap voor zowel spelers als trainers intensiever begeleiden en hierdoor soepeler laten verlopen.

  Een andere praktische ontwikkeling zal zijn dat de trainingstijden komend seizoen anders zijn;

  O8/O9/O10 maandag en woensdag 15:45 t/m 16:45 uur

  O11/O12 maandag en woensdag 17:00 t/m 18:00 uur

  O13 maandag en woensdag 18:15 t/m 19:30 uur

  Wij hopen dat we, ondanks alle Corona perikelen, het seizoen op een leuke en goede manier kunnen afsluiten met elkaar en kijken er erg naar uit om komend seizoen weer aan de slag te gaan met onze jongste jeugdleden! Mochten er vragen zijn over bovenstaande dan kun je altijd terecht bij één van ondergetekenden.    

  Sportieve groet
  Eusebio, Lasse, Tjalling en Rob