• Wij hebben besloten om de U11, U12 en U15 toernooien die op de laatste 2 weekenden van augustus gepland stonden, te annuleren. Helaas. 

    Maar door de vele corona-regels waar we aan moeten voldoen, het verscherpte toezicht door de gemeente en de zorgen die we om ons heen hoorden, kunnen we er niet een spetterend toernooi van maken zoals we dat ambiëren. We geloven in een toernooi waarbij we als bezoekers elkaar de 1,5 meter afstand bieden en er afdoende hygiëne voorzieningen zijn. Maar de onheilspellende stijging van de corona besmettingen vraagt om extra voorzichtig te zijn. Een vervelend besluit. We hadden zin in een mooi openingsevenement bij VOGIDO. Met aansprekende deelnemers waaronder onze eigen jeugdteams. Maar we gaan voor een nog mooiere editie in het volgende jaar! 

    Wij zijn ontzettend trots en blij dat er weer zoveel Vogido-ers bereid waren om te helpen. Beste ‘tournament crew’, gastgezinnen, sponsoren, ouders, scheidsrechters, teammanagers, ballenjongens, kassa team, horeca team..., wij hopen dat jullie bij de volgende editie weer net zo betrokken willen zijn! 

    Met vriendelijke groet, 

    Organisatiecomité VOGIDO Tournaments
    u14@vogido.nl