• Hulde aan onze leden!

  Afgelopen zondag was er een bijeenkomst speciaal voor de jubilarissen die de afgelopen coronaperiode niet gehuldigd konden worden. Tevens een mooie gelegenheid voor de leden die langer dan 25 jaar lid zijn om het vernieuwde clubhuis te bekijken. Het leverde een gezellige ochtend op waarbij de volgende mensen gehuldigd werden. 

  Jubilarissen
  25 jaar lid: Joost Walter, Edwin Nijboer
  40 jaar lid: Arjan Olijve, Erik Barelds
  60 jaar lid: Frans Hollink, Henk Hermes, Hans le Loux

 • Theo Ensing (40-jarig jubileum) en Henk Elfrink (25-jarig jubilieum) zijn in de afgelopen periode helaas overleden. Theo Ensing is postuum gehuldigd in het bijzijn van zijn vrouw Jessica Ensing. 

  Daarnaast was het een mooi moment om VOGIDO man/vrouw/team van het jaar bekend te maken en de Ben Linssen trofee uit te reiken. Het bouwteam voor het clubhuis kreeg terecht deze mooie onderscheiding. Hij werd namens de hele bouwploeg in ontvangst genomen door Kristian Kuipers, Robert Plate en Emil Vermaas. Coördinator Martijn Nijhuis was helaas verhinderd. Dit kwartet en vele anderen betrokken bij de verbouwing van het clubhuis zijn samen uitgeroepen tot VOGIDO team van de Coronajaren. De trofee is een wisseltrofee en de heren maken een verdeling waar en wanneer deze op de schoorsteen komt te staan. 

  Bekijk hier het fotoalbum

 • Foto Boven: VOGIDO Team van het jaar vlnr Theo Busch (voorzitter) Robert Plate, Emil Vermaas, Kristian Kuipers. Niet aanwezig: Martijn Nijhuis.

 • Foto Boven: Jubilarissen vlnr Erik Barelds (40 jaar), Jessica Ensing namens Theo Ensing (40 jaar), Arjan Olijve (40 jaar), Frans Hollink (60 jaar), Joost Walter (25 jaar), Henk Hermes (60 jaar) en Theo Busch (voorzitter)