• Op zaterdag 10 juni 2023 presenteert de VOGIDO Academie het KNVB Final League Toernooi voor de MO15-1 en MO13-2. Daarnaast is er een 4x4 toernooi voor alle meiden tussen 7-12 jaar waarbij ook vriendinnen kennis kunnen maken met Vogido en zullen ook ouders tegen elkaar strijden. Naast mooie bekers is er een prijs voor de beste speelster van het MO15-1 en MO13-2 toernooi. De meidendag wordt georganiseerd door vrijwilligers samen met dames 1 en dames 2 als ook met Eanske, de Lunchkamer, FC Noaber, de scheidsrechter commissie en vele anderen. Sfeervol en gezellig genieten van de meiden voetbaltalenten uit de regio. Neem ook opa en oma als supporter mee!

    Het doel is om er een gezellige dag van te maken en het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Vanaf 17:00 is er een BBQ voor alle meiden en dames teams bij VOGIDO. Kosten 15Euro p.p. Koop een polsbandje voor de BBQ bij Jeroen Lunding. Stuur alvast een email om je op te geven. jeroen.lunding@gmail.com. Ouders kunnen ook mee BBQ’n voor 20Euro p.p. Graag even opgeven.

    De meidendag op zaterdag 10 jui start om 10:00 uur met de eerste poulewedstrijd en de laatste wedstrijden zijn rond 15:30. Naast voetbal draait het om gezelligheid er is ook een springkussen, schietschijf, FIFA23 als ook lasergamen. Er zal ook een pot staan om een vrij gift te geven om de meidenafdeling extra te ondersteunen zodat het makkelijker wordt om goede trainers aan ons te binden.