• VOGIDO komt in ACTIE!!! Maar nu buiten het veld… en niet alleen voor VOGIDO zelf. Wij gaan boodschappen inzamelen voor de voedselbank Enschede - Haaksbergen. Dus kom zaterdag 11 april naar ons complex en breng daar jouw boodschap(pen) voor de voedselbank. Uiteraard is een donatie ook van harte welkom.

    Wij verkopen leuke pakketjes met daarin producten, kortingsbonnen, cadeaubonnen etc. van diverse sponsoren. Maar ook verkopen we de voorraad uit de kantine, zoals snoep en frisdrank tegen bijna- inkoopprijzen. Koop jij een pakket, dan steun je niet alleen onze sponsoren, maar ook VOGIDO. Want elke sponsor draagt een gedeelte van de opbrengst af aan VOGIDO en de Voedselbank.

    Je kunt zaterdag ook loten a € 5,00 kopen. Daarmee support je VOGIDO, onze sponsoren en de voedselbank in deze moeilijke Corona-tijd. En maak je natuurlijk zelf kans op een fantastische prijs!

    Kom dus zaterdag 11 april, tussen 11.00 en 15.00 uur naar VOGIDO en lever hier je bijdrage af voor de voedselbank en ga weer naar huis met een lot en/of leuk pakket. Uiteraard houden we ons aan de RIVM-regels. De verkoop zal buiten onder onze nieuwe overkapping plaats vinden en er komt een vaste looproute met ruim voldoende afstand. Betalen kan alleen via de Pin of met een Tikkie. Wij danken jullie nu al voor jullie medewerking en steun!

    Tot zaterdag 11 april bij VOGIDO.

    Alvast bedankt voor de samenwerking!