• Vogido JO8-1 buigt ruime achterstand om!

  26 nov 2019
 • Vogido JO8-1 - Bon Boys JO8-2
  Zaterdag 23-11-2019 tijd: 9:40
  Aanwezig: Jayden, Lars, Mats, Mees, Olivier, Pim, Rink, Silvan

  Op een winderig Sportpark ’t Wooldrik stond vandaag de wedstrijd tegen Bon Boys JO8-2 op het programma. De uitwedstrijd was gewonnen met 8-4 en er was dan ook veel vertrouwen dat er vandaag een goed resultaat gehaald kon worden. Deze week is er weer fanatiek getraind op het fel afjagen van de bal en het uitspelen van een overtal situatie. Met Mats op doel kon de wedstrijd beginnen.

  Vogido begon goed en er werd gelijk een mooie combinatie tussen Silvan en Rink op de mat gelegd. Rink schoot de bal naast, maar de uitploeg was gewaarschuwd. Deze liet zich echter niet van de wijs brengen en loste een schot op het doel van Vogido. Mats kon de bal naast kijken en bracht de bal weer in het spel. Doordat de bal door het midden werd uitverdedigd kon Bon Boys de bal makkelijk onderscheppen en werd het 1-0 voor de uitploeg. Lars passte de bal hierna op Olivier die op zijn beurt Jayden wist te bereiken. Het schot werd een prooi voor de keeper van de tegenstander. Met de wind tegen wist Vogido er maar spaarzaam uit te komen en Bon Boys speelde hier handig op in door ver naar voren te verdedigen. Dit resulteerde in kansen voor de uitploeg. Het was Mats die een paar keer de bal wist te stoppen en hiermee een grotere achterstand voorkwam.

  Vogido verdedigde goed en als team, maar wist niet te voorkomen dat de uitploeg het net wist te vinden. Met 2 schoten werd de achterstand op 0-3 gebracht en was Mats kansloos. Vogido probeerde uit alle macht de aanval te zoeken en het was Olivier die een kans wist te creëren, zijn schot werd gekeerd door de keeper. Na een pass van Pim was het Jayden die een kans kreeg, maar het geluk ontbrak en de bal werd gestopt door de keeper. Nadat Mats nog maar eens een bal had gestopt kwam de uitploeg op 0-4 en was de ruststand bereikt.

  In de rust werd er overleg gevoerd en ook tegen elkaar gezegd dat het helemaal niet zo slecht ging als de stand deed vermoeden. De ploeg werd het veld ingestuurd met de opdracht om alle ballen af te jagen en te proberen iets meer de vrije mensen te zoeken. Dit resulteerde al gauw in een poeier van Pim die overging en even later een schot welke naast ging. Het was Olivier die een bal van Rink kreeg en eindelijk de eerste goal wist aan te tekenen 1-4! Dit was het sein om nog meer energie in de wedstrijd te leggen en het was Rink die voor de 2e goal zorgde toen de bal uit de kluts voor zijn voeten belande. De bal ging met een boog over de keeper in de goal 2-4! Vogido rook bloed en ging door met aanvallen. Rink passeerde een man en schoot de 3-4 binnen. De wedstrijd was met nog 10 minuten te gaan weer helemaal open.

  Vogido nam veel risico en dit resulteerde in 2 gevaarlijke counters van Bon Boys. Mees die de 2e helft op doel stond wist met 2 prachtige reddingen beide kansen onschadelijk te maken en hield hiermee Vogido in de wedstrijd. Nadat de keeper van Bon Boys geblesseerd naar de kans moest hing de gelijkmaker in de lucht. Het was Rink die een schot nog naast zag gaan. Maar na een combinatie tussen Olivier, Mats en Rink was het Rink die kon doorlopen en de bal achter de keeper schoof 4-4. Vogido had letterlijk de wind in de rug en dit resulteerde uiteindelijk in een voorsprong. Pim schoot op doel en de bal welke terug kwam van de keeper werd een prooi voor Silvan die de bal binnen prikte 5-4! Bon Boys die eigenlijk wel een punt verdiend had was aangeslagen en Rink zorgde ervoor dat de voorsprong werd uitgebreid naar 6-4. In de slotminuten was het Jayden die op aangeven van Lars nog maar eens de bal op doel schoot en Silvan “Inzaghi” was er voor de 2e keer deze ochtend als de kippen bij om de bal tegen de touwen te jagen en hiermee de eindstand op 7-4 te brengen.

  Vandaag heeft dit team maar weer eens laten zien over veerkracht te beschikken en ze hebben met elkaar de achterstand omgebogen door keihard te werken en niet op te geven.
  De doelpuntenmakers van vandaag waren:
  Rink 4 x, Silvan 2 x, Olivier 1 x

  Volgende wedstrijd:
  Zaterdag 30 November 8:30
  De Tubanters 1897 JO8-1 –Vogido JO8-1