• VOGIDO Academie zorgt vanaf volgend seizoen voor de ontwikkeling van alle jeugdelftallen

  De VOGIDO Academie ontwikkelt zich steeds verder. Vanaf komend seizoen worden ook de junioren opgeleid door de VOGIDO Academie. Dit is een logische stap na het eerdere toevoegen van de O13 en de techniekschool aan de Academie. Met deze stap kiest het bestuur ervoor dat de hele jeugdopleiding (O7 tot en met O19) op dezelfde manier opgeleid gaat worden. De Academie wordt opgesplitst in vijf categorieën, namelijk: de bovenbouw (O19-O17), de middenbouw (O15-O13), de 8v8 (O12-O11), de 6v6 (O10-O9) en de mini’s (O8-O7). Bij elke categorie wordt er een vaste coördinator aangesteld die verantwoordelijk is voor zijn leeftijdsgroepen, deze coördinator zal ook het aanspreekpunt worden voor trainers en spelers.

  Verdeling coördinatoren:
  Coördinator Bovenbouw: Lars Hoekstein
  Coördinator Middenbouw: Steyn Nieland
  Coördinator 8v8: Ruben Hesselink
  Coördinator 6v6 : Pauw Jager
  Coördinator mini’s: Eddy Ceben

 • Naast deze coördinatoren blijft Eusebio Paol Hoofd Opleiding van de gehele VOGIDO Academie. Hij zal – in samenwerking met Lars Hoekstein – de andere coördinatoren aansturen. Eén keer in de twee weken komen alle coördinatoren samen om het beleid te bewaken. Op deze manier probeert de VOGIDO Academie een vervolg te geven aan de professionaliserings slag die is ingezet.

  Binnen de Academie hebben verder nog:
  Stagecoordinator: Lasse Zoetman
  Adviseur: Rob Woltering
  Communicatie: Mart Kloppers & Lars Leppink
  Vanuit het Voetbalhart: Tjalling Dilling

  Vanuit VOGIDO
  We kunnen het natuurlijk niet helemaal alleen en daarom hebben vanuit VOGIDO uiteraard de steun op het gebied van organisatie, administratie en communicatie. Als één team zullen we onze teammanagers, trainers, ouders en leden begeleiden en informeren. Daarbij aangetekend dat voor de Teammanagers de Organisatorische Coördinatoren het eerste aanspreekpunt zijn.

  Wedstrijdsecretaris: Arno Wip
  Organisatorische zaken Junioren: Nicole Teunissen
  Organisatorische zaken Pupillen: Stijn Nijenboer
  Voetbaladministratie/Nieuwe leden: Rik Kloppers & Thijs Vaneker
  Ledenadministratie: Hugo Smit
  Fairplay Coorinator: Harry Kobes
  PR&Communicatie: Ramon Nijhuis

  Op de website onder het kopje VOGIDO Academie komt er een pagina  “contactpersonen”. Hier kunnen ouders, teammanagers en trainers zien wie waar verantwoordelijk voor is en bij wie je de juiste vraag kunt stellen.

  De VOGIDO Academie kijkt enorm uit naar het aankomende seizoen. In de komende periode zullen gesprekken gevoerd worden met de huidige en nieuwe trainers om invulling te geven aan de teams voor volgend seizoen. Daarnaast zullen de coördinatoren nu al structureel samen komen. Ook zal binnenkort de website van de VOGIDO Academie overzichtelijker gemaakt worden, waardoor je alle belangrijke informatie kunt blijven vinden over ons.