• Een aantal zaken op een rij...

 • Vanaf dit seizoen is de VOGIDO Voetbalacademie verantwoordelijk voor de trainingen van onze pupillen (JO12-JO11-JO10-JO9-JO8 en mini's). Wat gaat er veranderen en hoe is de aanpak van Lasse Zoetman en Eusebio Paol? We proberen het hier alvast een eerste aanzet te geven voor het nieuwe seizoen. En dat begint zoals altijd met de eerste training.

  Aanvang trainingen
  De trainingen voor de voetbalacademie zijn op maandag en woensdag en zoals gebruikelijk beginnen de trainingen als de scholen ook beginnen. Dat houdt in dat aanstaande maandag de eerste training van de Voetbalacademie op het programma staat. De trainingen staan ook in je persoonlijk programma in de Voetbal.nl app of op de teampagina op de website.

 • Trainingstijden

  JO8-JO9-JO10
  Maandag: 16.00 - 17.00 uur
  Woensdag: 16.00 - 17.00 uur

  JO11-JO12
  Maandag: 17.15 - 18.15 uur
  Woensdag: 17.15 - 18.15 uur

 • Ouderavond in september
  In september volgt er nog een ouderavond waarop de VOGIDO Voetbalacademie een toelichting zal geven op de wijze van trainen en opleiden bij onze pupillen. Vooruitlopend willen we toch een aantal zaken benoemen omdat deze afwijken van hetgeen jullie tot op heden van ons gewend bent.

  Trainen op hetzelfde tijdstip
  Uitgangspunt voor Lasse en Eusebio is om alle teams in onze pupillen afdeling dezelfde kwaliteit van trainingen te garanderen. Om alle spelers èn trainers aan het werk te zien en te kunnen begeleiden is het wenselijk om alle teams op dezelfde tijd te laten trainen. Dus JO8-JO9 en JO10 trainen tegelijkertijd van 16.00 tot 17.00 uur en JO11 en JO12 van 17.15 tot 18.15 uur.

  Vorig seizoen zijn er verschillende ouders geweest die invulling hebben gegeven aan de trainingen op tijden die hen beter uitkwam. Lasse en Eusebio zouden ook dit jaar graag weer gebruik maken van deze ouders. Zij zullen op korte termijn contact opnemen met deze ouders om te bekijken of dit binnen de trainingstijden van de Voetbalacademie past.

 • Bekijk de website van VTON
 • Kwaliteit van trainingen en gebruik van VTON app
  Zoals gezegd moet de Voetbalacademie zorgen voor een kwaliteitsimpuls van de trainingen, trainers en materialen. Allemaal ten behoeve van de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers. De voetbalacademie heeft een bepaalde visie en wil deze terug laten komen in de trainingen. Lasse en Eusebio zijn verantwoordelijk voor de oefenstof en zijn sturend richting trainers en stagiares. De oefenstof wordt de trainers aangeboden via VTON. Met een handige app krijgen trainers de trainingen aangeboden. Ondersteund met afbeeldingen en video’s kunnen zij snel aan de slag. Handig als je niet veel tijd hebt om een training voor te bereiden. We vragen een uurtje van je tijd om als trainer met onze jeugd aan de slag te gaan. Wil je wat betekenen voor het team van je zoon of dochter? Laat het Lasse en Eusebio weten. Ze vertellen je graag alles over hun ideeën voor de Voetbalacademie. Je kunt hen bereiken via lasse@vogido.nl of eusebio@vogido.nl.

 • Trainers voor de voetbalacademie
  Inmiddels zijn er al een aantal trainers vastgelegd voor de structurele trainingen. Tevens zijn er ook al een aantal trainers die hun toezegging hebben gegeven voor een flexibele pool. Daarmee hopen we structureel voldoende trainers beschikbaar te hebben voor alle teams. Teams trainen met hun eigen team trainen. Dus ook als je niet altijd beschikbaar bent zou het mooi zijn als je je toch aanmeldt als trainer voor de Voetbalacademie. Op die manier kunnen we af en toe een beroep op je doen en nodigen we je uit voor opleidingsmomenten gedurende het seizoen. Opgeven kan via bovenstaande emailadressen van Lasse en/of Eusebio.  

  Heb je als trainer, teammanager of ouder nog vragen? Tijdens de trainingen zal er de komende periode altijd iemand aanwezig zijn voor allerhande vragen over de Voetbalacademie, teams, teammanagers etc. 

  Eind deze week zullen we jullie ook informeren over de praktische zaken rondom de teams. Denk daarbij aan kleding, materialen, teammanagers, wedstrijdzaken app etc etc.