• Met ingang van dit seizoen is Ghadir Kadim hoofd opleiding bij VOGIDO. Hij volgt Eusebio Paol op die de afgelopen jaren de VOGIDO Academie geleid heeft. Hieronder vertelt Ghadir aan de hand van vijf vragen wie hij is en wat hij als hoofd opleiding doet.

  Wie is Ghadir Kadim?
  Ik ben Ghadir Kadim, 29 jaar. Ik ben geboren in Baghdad, Irak. En tegenwoordig woon ik in Oldenzaal. Ik ben een gedreven en ambitieus persoon.  Ik denk alleen maar in oplossingen en zie problemen dan ook als een uitdaging. Ik ben graag bezig met de sport en haal hier veel plezier en voldoening uit. Mensen helpen in hun ontwikkeling motiveert mij!

  Hoe lang ben je al betrokken bij VOGIDO?
  Dit word voor mij het eerste seizoen dat ik actief ben binnen RSKV VOGIDO.

  Wat vind jij belangrijk voor VOGIDO?
  Veiligheid - Plezier - Passie - Ontwikkeling

  Veiligheid: Iedereen zal zich veilig moeten voelen binnen de club. Wel of geen lid. Bezoeker of tegenspeler. Jeugd of senior. En natuurlijk ook de (assistent) scheidsrechters van zowel VOGIDO als van de tegenstander zal zich hier ook veilig moeten voelen.

  Plezier: Leuke, leerzame en vooral uitdagende oefenstof bieden voor alle leden binnen de VOGIDO Academie. Hierbij kijken we uiteraard wie welke aandacht nodig heeft om met een lach aan de eettafel te zitten thuis.

  Passie : De passie die ik heb voor de sport overbrengen op de trainers en vrijwilligers. De spelers en speelsters zullen dit weer vertalen naar beleving in het veld.

  Ontwikkeling: Ieder lid van de VOGIDO Academie helpen om zich te mogen ontwikkelen. Dit kunnen trainers maar ook andere vrijwilligers zoals scheidsrechters, teammanagers etc. zijn die door willen groeien.

  Wat wil je bereiken als hoofd opleiding?
  In het kader van gelijkheid ieder lid van de VOGIDO Academie voorzien van hetzelfde. Dus we proberen gekwalificeerde trainers bij ieder team te krijgen. Oefenmateriaal voor alle teams op elk gebied gelijk. En heel belangrijk zonder Recreatie is er geen Prestatie!

  Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?
  De gang van zaken bij VOGIDO is dat je als ouder of speler met vragen bij de trainer of teammanager terecht kunt. Deze zullen als ze het antwoord niet weten hun vraag neerleggen bij de coordinatoren en/of de pupillen en junioren commissie. Zij zullen zich de komende weken ook aan jullie voorstellen. Ik overleg wekelijks met de Coördinatoren en de Commissies over de gang van zaken en kijk naar oplossingen en ontwikkelingen. Voel je vrij om je te melden voor welke vraag dan ook! Ik wil de club en uw kind altijd helpen in zijn/haar ontwikkeling. Dit kan fysiek op de club of per mail via ghadir.kadim@vogido.nl.