• Vertrouwde VOGIDO gezelligheid bij ONLINE BINGO

  30 mei 2020
 • Precies om 20.00 uur ging Diny van start met Christie's Online Spekatkel. In haar eigen studio in haar eigen, kenmerkende, stijl voelde zij zich helemaal op haar gemak en bracht de BINGO met veel enthousiasme en dynamiek. Met bijna 500 verkochte BINGO kaarten en 1000 loten en een karrevracht aan prijzen was het op voorhand een hoop werk om alle kaarten en loten bij de deelnemers te krijgen. Gelukkig is dat gelukt en kon iedereen meedoen. Uiteindelijk sleepte Diny de kijkers door de avond en was het al na 11'en toen de hoofdprijzen waren verdeeld en Diny ook aan de wijn kon. Want je zou het niet denken maar Diny heeft de hele avond helemaal nuchter gepresenteerd. 

 • Veel gezelligheid thuis (en in de studio)

  Het was leuk om te zien da iedereen er op zijn manier klaar voor was. Alleen of samen BINGO spelen en via de chat toch nog contact met elkaar. De vermeende valse BINGO van de voorzitter of de bijna hoofdprijs van brokkenpiloot Christie? Het kwam allemaal voorbij. Rik en Hanneke waren onderweg met de prijzen en waar telkens reikhalzend werd uitgekeken naar de komst van onze eigen Gaston. De volgende locatie werd zelfs via de app al aangekondigd waardoor de deur voor het tweetal al open stond. Leuk om al het enthousiasme en gastvrijheid te ervaren. Typisch VOGIDO en goed om te merken dat het er nog is en het straks wellicht weer mag en kan. In onze nieuwe kantine.

 • Vele en mooie prijzen dankzij onze sponsoren

  Dankzij de vele sponsoren die VOGIDO een warm hart toedragen was het bijna niet mogelijk om alle prijzen te verdelen. 22 BINGO prijzen, 27 prijzen voor de verloting en 5 opdrachtprijzen. Het was op voorhand al te voorzien dat het nachtwerk zou worden. Om toch al prijzen te verdelen hebben enkele rondes niet gespeeld maar de prijzen verloot onder de kaarthouders. Veel dank gaat uit naar onze sponsoren die toch in moelijke tijden, zonder aarzelen, direct hun bijdrage hebben toegezegd. Dank! Dank! Dank!

 • Diny Bedankt! Diny Bedankt!

  Ook Diny (Jerry's Special) willen we hartelijk bedanken. Zonder jouw hadden we het niet gered. Bedankt voor een leuke avond.