• Ben jij de sportverzorger die wij zoeken voor ons 1e elftal op wedstrijddagen? Wil je je inzetten voor sportieve prestaties, medische zorg en plezier in een mensgerichte omgeving? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou in het nieuwe seizoen 2024-2025!

  Wij zoeken een enthousiaste sportverzorger voor zondagmiddagen, tijdens de wedstrijden. Onze jonge, dynamische groep is volop in ontwikkeling, en samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst met getalenteerde jeugdspelers.

  Als sportverzorger bied je zorg op de wedstrijddagen van ons 1e elftal, dat volgend jaar uitkomt in de 3e klasse zondag. Je zorgt voor een optimale voorbereiding op de wedstrijd, verleent acute zorg tijdens de wedstrijd en initieert indien nodig vervolgzorg na afloop.

  We werken samen in een hecht medisch werkteam, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt binnen de drukke agenda's. Ons medische team van VOGIDO bestaat uit diverse specialisten, en we hebben korte lijnen binnen de begeleiding van de selectie, evenals goede contacten in de externe zorgketen.

  Heb je interesse om de wedstrijdspanning te ervaren, je kennis uit te breiden en je netwerk te vergroten? We bieden een passende vrijwilligersvergoeding en staan open voor HBO-stagiaires of studenten van andere medische opleidingen.

  Wil je kennismaken en meer te weten komen? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met je op. Samen maken we van het nieuwe seizoen een succes!

  Marcel Oosterveen

  Medisch coördinator / 06-15469952 / medisch@vogido.nl 

   

 • UPDATE 04-06-2024:

  Er is inmiddels een verzorger voor het 1e elftal aangetrokken, de vacature is gesloten.