• SOCIAL MEDIA REPORTER: FACEBOOK

  De VOGIDO Academie is met ingang van het seizoen 2022-2023 verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van RKSV VOGIDO. Het doel van de VOGIDO Academie is op een professionele manier de jeugdspelers en trainers van VOGIDO op te leiden en te ontwikkelen. De VOGIDO Academie wil door ambitie, plezier, ontwikkeling en samenwerking een toonaangevende jeugdopleiding in de regio Twente worden waar talentontwikkeling centraal staat.

  Functieomschrijving
  Als social media reporter Facebook breng jij de (thuis)wedstrijden/trainingen en andere content van de VOGIDO Academie wekelijks op een leuke en professionele manier onder de aandacht op ons Facebook account. Hierbij werk je samen met een leuk en enthousiast Social Media Team en deel je al jouw ideeën bij het aanspreekpunt Mart Kloppers.

  Wat bieden wij jou?
  - Een uitdagende functie bij een ambitieuze jeugdopleiding
  - Begeleiding door ervaren medewerkers
  - Kledingpakket van de VOGIDO Academie
  - Een vergoeding op jaarbasis van 80, 120 of 160 uur (in gezamenlijk overleg).

  Wat verwachten wij van jou?
  - Ervaring in het omgaan met social media, met focus op Facebook
  - Bereidheid en vermogen om in teamverband te werken
  - Aanwezigheid bij activiteiten zoals doordeweeks bij trainingen en op zaterdagen bij thuis- of uitwedstrijden (competitie, vriendschappelijk en evenementen)
  - Affiniteit met de sportwereld, bij voorkeur de voetbalsport
  - Representatief in uiterlijk en gedrag

  Interesse?
  Zie jij in deze functie een mooie uitdaging en wil je het trainersteam van de VOGIDO Academie versterken? Mail dan je interesse naar academie@vogido.nl of neem contact op met Mart Kloppers op 06-18185495.