• Vacature: Hoofdtrainer JO19-1

  18 mrt 2022
 • De VOGIDO Academie is met ingang van het seizoen 2022-2023 verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van RKSV VOGIDO. Het doel van de VOGIDO Academie is op een professionele manier de jeugdspelers en trainers van VOGIDO op te leiden en te ontwikkelen. De VOGIDO Academie wil door ambitie, plezier, ontwikkeling en samenwerking een toonaangevende jeugdopleiding in de regio Twente worden waar talentontwikkeling centraal staat.

  Functieomschrijving
  Als O19-1 trainer zorg jij voor het laatste stukje ontwikkeling van de spelers richting de senioren. Binnen deze lichting leren spelers in dienst van het team en het doel spelen en spelen zij om te winnen. Jij bent als trainer diegene die de speler stimuleert en de mogelijkheden biedt om zich te laten ontwikkelen op de specifieke taken die bij zijn/haar positie in het veld horen. Dit doormiddel van het aanbieden van kwalitatief goede oefenstof op de trainingsdagen als voorbereiding op de zaterdagen. Op zaterdagen ben jij diegene die zorg draagt voor de wedstrijdbespreking voorafgaand aan de wedstrijd en het coachen tijdens de wedstrijden.

 • De O19-1 komt uit in de hoofdklasse en de VOGIDO Academie wil net als met de overige eerste elftallen doorgroeien naar het gewenste divisieniveau. De O19-1 traint driemaal per week op maandag, dinsdag en donderdag, minimaal een uur en een kwartier.

  Wat bieden wij jou?
  - Een marktconforme vergoeding.
  - Toegang tot videoanalyse van trainingen en/of wedstrijden.
  - Toegang tot VTON-platform voor kwalitatief sterke oefenstof.
  - Eenmaal per kwartaal een trainersbijeenkomst gericht op ontwikkeling.
  - Ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleidingen.
  - Mogelijke doorontwikkeling binnen de VOGIDO Academie en/of naar de senioren binnen VOGIDO.

  Wat verwachten wij van jou?
  - Minimaal in het bezit van TCIII
  - Het verzorgen van minimaal twee trainingsmomenten in de week passend binnen het opleidingsplan van VOGIDO (het liefst drie).
  - Het coachen van de wedstrijden op de zaterdag.
  - Het tweemaal per jaar invullen van de spelerskaarten.
  - Het gebruik maken van het VTON-platform en 360SI systeem.
  - Het aanwezig zijn op de georganiseerde trainersbijeenkomsten.
  - Het op een goede en verantwoorde manier omgaan met de materialen.
  - Het bekleden van een voorbeeldfunctie en het uitdragen van de normen en waarden die gelden binnen VOGIDO.

  Interesse?
  Zie jij in deze functie een mooie uitdaging en wil je het trainersteam van de VOGIDO Academie versterken? Mail dan je interesse naar lars.hoekstein@vogido.nl of neem contact op via 06-41129436.