• Nieuws update Voetbal Academie januari 2021

  13 jan 2021
 •  
  Het is alweer een tijdje geleden dat wij elkaar bij Vogido hebben gezien, mede door deze moeilijke tijd en natuurlijk de winterstop.
  Graag hopen wij jullie zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen op de club. Wij van de Vogido Academie hebben de afgelopen tijd vooruitgekeken naar hoe we nu verder gaan. Wanneer wij weer van start gaan is helaas nog onduidelijk, wél weten wij dat in de week van de persconferentie van 12 januari aanstaande, het bestuur van Vogido bij elkaar gaat zitten om een besluit te nemen over het wel of niet vervolgen van de trainingen. Zodra dit besluit bekend is gemaakt zullen wij u op de hoogte brengen middels een mail en op de sociale media.
 • Hoe gaan we verder?
  Mochten wij, na het besluit van het bestuur, weer gaan starten met de trainingen, dan gaan wij op dezelfde voet verder als voor de lockdown. Dat betekent dat we maandags en woensdags vanaf 15:45 uur voor de JO8 t/m jO13 de reguliere trainingen weer zullen oppakken. We zullen er alles aan doen om het zo makkelijk en veilig mogelijk te maken voor u en uw kind. Wat de competitie betreft kunnen wij hier helaas nog niks over zeggen, dit ligt bij de KNVB. Mocht er hier meer duidelijk over zijn dan zullen we dit tijdig met u delen.
   
  Wat gaat er veranderen?
  Wij hebben teruggekeken naar het afgelopen half jaar en wij gaan hierdoor een paar kleine aanpassingen doen in het beleid en structuur van de Vogido Academie. Hieronder een overzicht wat er gaat veranderen:
  Communicatie van de Vogido Academie naar teammanagers en ouders.
  Om alle ontwikkelingen dan wel wijzigingen of activiteiten binnen de academie in goede banen te leiden, zullen we als hoofd van de Vogido Academie alles direct delen met de teammanagers om dit vervolgens te delen met de ouders. Ook proberen wij via de sociale media kanalen maandelijks een korte update te geven met de ontwikkelingen en activiteiten van de Vogido Academie.
   
  Oefenstof JO8, JO9 en JO10
  Wij hebben de afgelopen tijd gemerkt dat de oefenstof die wij aanbrengen in de Vogido Academie niet helemaal aansluit op bepaalde leeftijdsgroepen. Wij hebben daarom besloten om de oefenstof voor de JO8 t/m jO10 iets aan te passen zodat deze mooier aansluit op de leeftijdskenmerken van deze groepen. Leeftijdskenmerken bij deze doelgroep zijn bijvoorbeeld: “Ik wil graag de bal hebben”, “ik wil vooral spelen”, “ik ben gericht op mijzelf en af en toe werk ik al samen”. Hierover zullen wij met de trainers communiceren en overleggen welke oefenvormen we gaan behandelen. De O11, O12 en O13 gaan wel op dezelfde voet verder.
   
  Begeleiding op trainingsdagen
  Om de spelers en trainers goed te begeleiden op de trainingsdagen willen wij volgend seizoen gebruik maken van veldcoördinatoren. De veldcoördinator zal alles op het veld begeleiden en zal het aanspreekpunt zijn voor de desbetreffende leeftijdsgroep, zodat wij u en uw kinderen beter kunnen begeleiden in en rondom het veld. Het streven gaat naar één veldcoördinator per leeftijdsgroep.
  Mocht u zich geroepen voelen om een veldcoördinator te worden voor een leeftijdsgroep en alvast met ons om tafel wil en wil weten wat dit inhoudt of wilt u op een andere manier de Vogido Academie ondersteunen. Neem dan contact op met Eusebio@vogido.nl of telefonisch op 06-42323334 of neem dan contact op met Lasse@vogido.nl of telefonisch op 06-14264041.
   
  Website Vogido Academie
  Om de communicatie nog breder in te zetten zijn wij bezig om een eigen website te ontwikkelen. Hier kunt u alle informatie vinden over de Vogido Academie en deze zal gelinkt worden aan de gebruikelijke www.vogido.nl website. Zodra deze website actief is krijgt u hier bericht over.
  Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en wij willen via deze weg iedereen een gelukkig en sportief 2021 wensen!
   
  Met sportieve groet,
  Vogido Academie