• Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Rigtersbleek JO13-2.
  Alle spelers waren keurig op tijd aanwezig en maakten een gretige indruk.
  Na een goede warming up werd er iets na 9 uur afgetrapt. Vanaf minuut 1 was iedereen geconcentreerd en scherp. Dit leverde mooie combinaties en goede aanvallen op.
  Na een kleine 10 minuten spelen werd er een mooie aanval opgezet, Viggo stuurde op links Milan weg. Milan gaf een mooie voorzet op Neill en Neill tikte de voorzet keurig binnen: 1-0!
  Een paar minuten later wordt Arcoiris diep gestuurd en werd in het strafschopgebied omver gelopen, penalty!. Michon schoot de penalty onhoudbaar strak in de hoek: 2-0.
  We bleven doorgaan moet goed positiespel, hierdoor werd het vlak na de 2-0 ook nog 3-0 en 4-0 voor de rust. Beide doelpunten gescoord door Arcoiris, die 2x met een mooie dieptepass werd aangespeeld.
  Tussen de doelpunten door werden na mooie aanvallen ook nog een keer de paal en lat geraakt.
  In de rust werd afgesproken om ook na de rust onze taken goed te blijven uitvoeren en doorgaan met het goede spel van de 1e helft.
  Zo gezegd zo gedaan, er werd vanaf het fluitsignaal direct weer goed gevoetbald. Het duurde dan ook niet lang totdat het 5e doelpunt gemaakt werd. Na een mooie aanval werd Neill vrijgespeeld en Neill liet de keeper kansloos: 5-0.
  Rigtersbleek komt ook in de 2e helft niet aan voetballen toe aangezien wij geen ruimte weggeven en blijven aanvallen. Na een mooie aanval via de rechterkant levert Neill een mooie voorzet af bij Kinan en Kinan tikt de 6-0 binnen. Hiermee was de aanvalsdrift nog niet voorbij want even later levert Neill weer een goede voorzet af bij de 2e paal waar Milan klaarstaat om de 7-0! binnen te schuiven.
  Vlak voor het einde van de wedstrijd staan we even niet goed opgesteld en kan Rigtersbleek iets terug doen 7-1.
  Na het eindsignaal was de euforie groot en werd de overwinning gevierd met harde muziek in de kleedkamer.
  Allemaal top gespeeld, ervan genieten en op naar de volgende wedstrijd, aanstaande zaterdag uit tegen Losser JO13-2 aanvang 10.45 uur.
  Tot dan!