• Uitnodiging Jaarafsluiting 19 december!

    3 dec 2019
  • Het is tijd voor een nieuwe traditie. We nodigen iedereen, leden, vrijwilligers en mensen die VOGIDO een warm hart toedragen graag uit voor de Jaarafsluiting van 2019. Deze gezellige avond met een hapje en drankje vind plaats op 19 december 2019. Centraal op de avond staat de traditionele oudjaarswedstrijd tussen het eerste en het oud-eerste. Deze wordt dit jaar niet op oudejaarsdag maar op de laatste donderdag trainingsdag van het jaar gespeeld.

    De oudejaarswedstrijd is een traditie die al heel ver terug gaat bij VOGIDO. We zien echter dat oudejaarsdag steeds minder spelers (van zowel de selectie als oud-selectie) en publiek trekt. Tijd dus om een nieuwe traditie te maken. De wedstrijd zelf spelen we daarom op de laatste donderdag voor de kerst spelen. Een avond die normaal door meerdere teams gebruikt wordt om de laatste training ‘te vieren’. Nu doen we dat dus samen met de hele club en met de oudejaarswedstrijd als hoogtepunt.

    Naast de Oudejaarswedstrijd zullen we ook de nieuwe overkapping officieel in gebruik nemen en kunnen we met zijn allen terugkijken op een mooi jaar voor de club. En natuurlijk ook vooruitkijken naar 2020 met nog veel meer plannen en ambities om de club nog professioneler maar vooral nog leuker en gezelliger te maken.

    We zien jullie graag om de helden van vandaag en vroeger tegen elkaar te zien strijden en samen het jaar af te sluiten.