• VOGIDO U14 Tournament

    In verband met de Coronacrisis is het U14 Tournooi dit jaar komen te vervallen. In augustus zal er wel een U15 toernooi worden gehouden. In 2021 zal er wel weer een U14 toernooi worden gehouden. Maar in 2020 dus een een U15 toernooi in een jasje van het jullie bekende U14 toernooi.

    Het U14 Tournament is onderdeel van het VOGIDO Tournament. Rondom het U14, waar betaald voetbal organisaties uit binnen- en buitenland aan mee doen, is er een heel programma voor iedereen die VOGIDO een warm hart toedraagt. Zo is er sinds 2018 een eSports toernooi tijdens het weekend. Zo zal er ook een panna kooi toernooi worden gehouden in de diverse leeftijdsgroepen. Het toernooi is eigenlijk wat VOGIDO zo kenmerkt, gezelligheid gekoppeld aan bewegen en presteren. Het toernooi wordt sinds 2003 georganiseert, aanvankelijk als een eendaags toernooi voor C teams. Later werd het een toernooi voor betaald voetbal organsisatie. Heden ten dage is het een aansprekend toernooi met BVO's uit binnen- en buitenland en uiteraard 1 amateur team. Die van VOGIDO U15. 

    In de afgelopen edities heeft het Vogido U14 Tournament uiteraard heel wat spelers te gast gehad. Daarbij zijn er vele spelers die inmiddels op internationaal niveau uitblinken. Zo hebben onder anderen Memphis Depay, Quincy Promes, Davey Klaassen, Dennis Praet, Wesley Hoedt en Derick Origi hun kunsten laten zien op ons toernooi.

    Contact U14 organisatie: U14@vogido.nl