• Je krijgt als jeugdspeler bij VOGIDO (van O8 t/m O19) een trainingspak ter beschikking. Zo’n pak bestaat uit een hoody en een broek. Aan de binnenkant staat een uniek nummer, zodat je altijd weet welk pak ook alweer bij jou hoort. We leggen dat ook vast bij jouw profiel in Sportlink.

  De trainingspakken zijn alleen bedoeld om op wedstrijddagen te dragen, zodat we er als VOGIDO  samen strak en direct herkenbaar uitzien! Dus niet in trainen, slapen, spelen.....

  Aan het begin van het seizoen wordt door de teammanager gekeken of er bij zijn of haar team extra of andere maten pakken nodig zijn. De teammanager geeft dat dan door via kleding@vogido.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat ze bij het team terechtkomen. Als je als nieuw lid tijdens het seizoen bij ons komt voetballen dan zorgt jouw teammanager er natuurlijk ook voor via kleding@vogido.nl dat je een pak krijgt.

 • De pakken blijven van VOGIDO, je krijgt ze van ons in bruikleen. Wees er dus zuinig op, een nieuw pak kost zomaar € 50,00. Dus als je jouw pak kwijt raakt of het is kapotgegaan, dan kost je dat € 20,00 voor een broek en € 30,00 voor een hoody. We incasseren dat automatisch via de contributie-rekening.

  Als je verhuist, naar de senioren gaat of aan het einde van het seizoen stopt met voetballen bij ons, lever het pak dan in bij jouw teammanager. Je mag het natuurlijk ook houden, dan incasseren we die € 50,00. Als je naar een andere club overstapt dan kunnen we je pas vrijgeven als het pak is ingeleverd of de betaling binnen is.

  Sportieve groet,

  Het bestuur