• VOGIDO Tournaments: 'Food Soccer Festivals'

  De VOGIDO Tournaments zijn de jaarlijks terugkerende top jeugdtoernooien bij VOGIDO met deelnemers uit binnen- en buitenland. De VOGIDO Tournaments zijn zogenaamde ‘Food Soccer Festivals’ waar bezoekers niet alleen kunnen genieten van top jeugdvoetbal maar ook van lekker eten en drinken. De VOGIDO Tournaments bestaat nu uit een U9 (mei), U14 (juni), U11 en U12 (augustus) toernooi. Het succes van de toernooien is vooral te danken aan de gezamenlijke inzet en gastvrijheid van de VOGIDO-ers. Iets waar iedere VOGIDO-er met recht trots op kan zijn.

 • 2021: Annuleringen maar ook een fantastisch U11 en U12 Tournament
  Net als in 2020 hebben we ook in 2021 toernooien moeten annuleren vanwege corona-maatregelen. Toch zijn we er in geslaagd om in augustus een fantastisch internationaal U11 en U12 toernooi neer te zetten. Bezoekers konden met een QR code weer als vanouds genieten van top voetbal met goed eten en lekker drinken. In de finale van het U11 Tournament was het Belgische Anderlecht te sterk voor de leeftijdsgenoten van Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland. Ons eigen Vogido team kon een zeer verdienstelijke 17de plaats noteren. Liefst 9 penalty series kenmerkten het VOGIDO U12 Tournament. De finale tussen Heerenveen en Nordsjaelland was de uitzondering op die regel. De Deense gasten waren met 1-0 te sterk voor de Friezen. Gastheer VOGIDO toonde zich sterk in het nemen en keren van penalties. Door twee penalty series te winnen werd een knappe 13e plaats bereikt.  Nog niet eerder hebben we zoveel enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen op ons Vogido terrein. Mede dankzij hoofdsponsor Patrick Sportswear, de sponsoring van ondernemende Vogido-ers en financiële bijdrage van werkgevers van VOGIDO-ers, hebben we de kosten van de geannuleerde toernooien enigszins kunnen beperken.

 • 2022: Volle agenda en spectaculaire deelnemers
  In 2022 hopen we weer alle toernooien te kunnen organiseren: U9, U11, U12 en U14. Vooral het U14 Tournament belooft een hele spectaculaire editie te worden met o.a. deelname van AJAX, Liverpool, Sporting Lissabon, PSV, Zenit St Petersburg, Helsinki, Malmö, Basel, Brøndby. Nog niet eerder hebben we zulke internationaal bekende voetbalclubs bij Vogido mogen verwelkomen. Noteer in de agenda: 10-11-12 juni 2022!

  Wil je ook meehelpen aan het succes van VOGIDO Tournaments?
  Financieel of door bijvoorbeeld een dagdeel een handje te helpen? Mail U14@vogido.nl