• In het voorjaar van 2022 zal de VOGIDO Academie een pilot beginnen van tien techniektrainingen voor iedereen die lid is van VOGIDO tot en met de O13. De inschrijving voor deze voorjaarsmodule is inmiddels geopend en gaat tot maximaal 50 deelnemers! Let op vol=vol. 

  Wil jij je als voetballer blijven ontwikkelen? ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ป๐˜‚ ๐—ถ๐—ป!
  De voorjaarsmodule van de VOGIDO Academie bestaat uit tien trainingen van 75 minuten en deze vinden plaats op vrijdag van 17:00 โ€“ 18:15 uur. De voorjaarsmodule gaat van start op vrijdag 28 januari en de laatste training is op 8 april (met uitzondering van vrijdag 25 februari ivm de voorjaarsvakantie). De techniekschool van de VOGIDO Academie is een perfecte aanvulling op de reguliere trainingen en wedstrijden. Binnen deze trainingen van de VOGIDO Academie staat de techniek van het individu centraal (maximaal 10 spelers per groepje) en worden de trainingen gegeven door enthousiaste trainers van de VOGIDO Academie. Wij dagen iedere VOGIDO Academie speler uit om zichzelf op zijn/haar eigen niveau door te ontwikkelen. Daarbij staat plezier ๐Ÿ˜€ en uitdaging voorop!

  ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป?
  Let op: 50 deelnemers is de max, dus VOL = VOL. Deelname aan de techniekschool is helemaal gratis, maar wij vragen je alleen aan te melden als je op alle tien vrijdagen kunt trainen. Aanmelden voor รฉรฉn training is dus niet mogelijk, alleen voor de hele cyclus. 

  Aanmelden kan vanaf nu via onze website.

  Schrijf je snel in!