• Teamkleding

  Voor elke wedstrijd staat de kleding gewassen en gevouwen klaar in het kastje in het clubgebouw. Elke teammanager heeft een sleutel gekregen. Heb je geen sleutel? Neem dan contact op via kleding@vogido.nl.

  Vuile kleding
  Verzamel de vuile kleding in de drie waszakken (shirts, broeken, sokken). Gooi de gesloten waszakken in het washok in de betreffende waskarren en leg de lege elftaltas in je kastje en plaats het houten bordje aan de buitenkant van je kastje en sluit af.

  Kleding wassen
  De kleding wordt gewassen door de clienten van Aveleijn. Tijdens de dagbesteding verzorgen zij het wassen en opvouwen van de kleding zodat jullie elftaltas weer tijdig klaar staat voor de volgende wedstrijd.

 • Is je teamtas niet meer volledig of is er kleding stuk? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

  Kleding niet volledig of kapot?

  Kleding niet volledig of kapot?

  Is je teamtas niet meer volledig of is er kleding stuk? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

 • Heb je geen sleutel ontvangen voor het kastje met je teamtas? Of ben je de sleutel kwijt? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

  Geen sleutel?

  Geen sleutel?

  Heb je geen sleutel ontvangen voor het kastje met je teamtas? Of ben je de sleutel kwijt? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

 • VOGIDO softshell jassen voor staf en kaderleden

  Voor al onze kaderleden hebben we een softshell jas. Goed voor de uitstraling van VOGIDO. Handig omdat je herkenbaar bent als teamverantwoordleijke van een Vogido team. En goed tegen het Hollandse weer. Heb je er nog geen? Laat het ons weten via kleding@vogido.nl.

 • Presentatiekleding selectieteams

  Voor de selectieteams van VOGIDO hebben we in de vorm van Creative ICT een sponsor gevonden die de presentatiepakken beschikbaar heeft gesteld. Deze pakken worden aan het begin van het seizoen uitgereikt aan de individuele spelers en wordt aan het eidne van het seizoen weer ingenomen. Het is de bedoeling dat de pakken alleen worden gedragen op wedstrijddagen en niet tijdens trainingen.