• Teamkleding

  Voor elke wedstrijd staat de kleding gewassen en gevouwen klaar in het kastje in het clubgebouw. Elke teammanager heeft een sleutel gekregen. Heb je geen sleutel? Neem dan contact op via kleding@vogido.nl.

  Vuile kleding
  Verzamel de kleding in de drie waszakken, dus ook de eventueele niet gebruikte kleding (shirts, broeken, sokken). Gooi de gesloten waszakken in het washok in de betreffende waskarren en leg de lege elftaltas in je kastje en draai de aanwijzing schoon/vuil van je kastje en sluit af.

  Kleding wassen
  De kleding wordt gewassen door de clienten van Aveleijn. Tijdens de dagbesteding verzorgen zij het wassen en opvouwen van de kleding zodat jullie elftaltas weer tijdig klaar staat voor de volgende wedstrijd. Laat geen ballen, bidons en of andere zaken achter in de tas, dit is voor de deelnemers van  Aveleijn niet te verwerken en zal daarom ook uit de tas worden gehaald.

  Sponsorkleding of eigen kleding
  Voor alle teams is er wedstrijdkleding beschikbaar van onze kledingsponsor Patrick. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een team te sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie (Rob Schuiling 06-53694351). Het is niet toegestaan om eigen kleding te dragen van een ander merk. Ook voor teamkleding (trainingspakken, inloopshrts etc) geldt dat deze uit de Patrick Teamwear lijn moeten zijn. De sponsorcommissie kan je de mogelijkheden uitleggen en een mooi aanbod doen.

 • Is je teamtas niet meer volledig of is er kleding stuk? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

  Kleding niet volledig of kapot?

  Kleding niet volledig of kapot?

  Is je teamtas niet meer volledig of is er kleding stuk? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

 • Heb je geen sleutel ontvangen voor het kastje met je teamtas? Of ben je de sleutel kwijt? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

  Geen sleutel?

  Geen sleutel?

  Heb je geen sleutel ontvangen voor het kastje met je teamtas? Of ben je de sleutel kwijt? Laat het ons weten.

  kleding@vogido.nl

 • VOGIDO softshell jassen voor staf en kaderleden

  Voor al onze kaderleden hebben we een softshell jas. Goed voor de uitstraling van VOGIDO. Handig omdat je herkenbaar bent als teamverantwoordleijke van een Vogido team. En goed tegen het Hollandse weer. Heb je er nog geen? Laat het ons weten via kleding@vogido.nl.