• Op jacht naar rechtstreekse handhaving in de 2e Klasse J

  Laten we samen VOGIDO 1 ondersteunen in de weg naar rechtstreekse handhaving in de 2e klasse zondag. Het is dit seizoen een onvoorzien zware strijd geworden, door diverse omstandigheden. De eindstreep begint te naderen en er zijn nog twee wedstrijden te gaan. 

  Zondag 19 mei speelt het 1e elftal een zeer belangrijke laatste thuiswedstrijd tegen Schalkhaar. Ons mannen vlaggenschip heeft de punten hard nodig om zich veilig te spelen.

  Het eerste elftal is bezig met een zeer bijzonder seizoen in de 2e klasse (zondag) met veel sterkte tegenstanders. Dat de mannen het niveau aankunnen hebben ze al laten zien. Er was een periode met veel nederlagen. De laatste weken krabbelt de ploeg op, pakken ze de strijdbijl op en vechten ze als team voor elke meter. Dit heeft geleid tot een tweetal overwinningen op rij. Dat geeft vertrouwen en de kansen hebben we in eigen hand. 

  VOGIDO is een club om trots op te zijn. We proberen veel zaken goed op te lossen en samen staan we ergens voor. Het familiegevoel en de saamhorigheid is wat ons kenmerkt. En wat doet een familie als het tegenzit? We gaan elkaar steunen. Dit vragen we aan jou. Kom zondag als VOGIDO'er, jeugdspeler, senior of niet-spelend lid naar VOGIDO.

  Aan scheidsrechter T. van de der Velden de mooie taak om de sportieve ploegen in goede banen te leiden. Samen maken we er wat moois van. Tot zondag, aanvang 14.00 uur! 

  Na afloop is er aansluitend een vrij toegankelijkheid feest met diverse zangers. De gasten van SV Schalkhaar zijn van harte welkom.