• Sponsorcommissie: 'Nieuwe borden zorgen voor een prachtig plaatje'

    30 dec 2021

  • 2021 was voor de sponsorcommissie een mooi jaar. Mooi om te zien dat zelfs in lastige tijden sponsoren en Vogido elkaar goed weten te vinden. We konden een beroep op elkaar blijven doen, zoals je van goede partners mag verwachten. Als het even niet uitkwam voor een sponsor hebben we de afspraken met liefde een jaar op pauze gezet. Wat niet kan, dat kan niet.

    We hebben als club natuurlijk een mooi sociale media-podium, dat we net als vorig jaar ook in 2021 met speciale “corona-acties” ter beschikking hebben gesteld. Leuk voor onze leden, leuk voor onze sponsoren. Ook de genereuze bijdragen van sponsoren bij allerlei activiteiten zoals was mooi om te zien. En ook de U11 en U12 toernooien van augustus konden mede dankzij sponsoring doorgaan.

  • De VOGIDO-jeugd werd mede dankzij kledingsponsor Patrick/Brandsfit in nieuwe wedstrijdkleding gestoken. Ook lopen ze er dankzij gesponsorde trainingspakken nog steeds mooi en trots bij op wedstrijddagen. Enkele teams vonden zelfs hun eigen sponsoren en trainen of voetballen in eigen shirts. En dan hebben we het nog niet eens over onze hoofdsponsor, Intrema, die ervoor zorgde dat ook Vrouwen 1 en Vrouwen 2 strak in het trainingspak gehesen werden.

    Maar het hoogtepunt van 2021 is toch wel de aankleding van ons vernieuwde hoofdveld. Naast bestaande sponsoren konden we met deze actie een stuk of tien nieuwe sponsoren aan de club binden. Al die mooie nieuwe borden zorgen straks voor een prachtig plaatje en visitekaartje van ons als club. En natuurlijk van onze trotse sponsoren. Samen Vogido!