• Beste VOGIDO leden,

  Nu het seizoen voorbij is, is iedereen aan het genieten van zijn of haar welverdiende rust. Maar sommige voetballers kunnen niet lang stil zitten zonder te voetballen, daarom zijn er in de zomervakantie weer de Skills Voetbaldagen in Enschede zodat je lekker kunt voetballen in de vakantie!

  Wanneer? 

  Van maandag 22-7 tot en met woensdag 24-7 staan er drie Skills Voetbaldagen bij Sparta Enschede op het programma. In de laatste week van de zomervakantie zijn er van maandag 26-8 tot en met woensdag 28-8 de Skills Voetbaldagen bij VOGIDO.

  Dit programma van 9 tot 15 uur biedt leerzame oefenstof, een masterclass zodat je kunt trainen als je voetbalheld, een Voetbal & Fun programma, een opkomst met rookmachines én natuurlijk de uitdagende Champions League. 

  Wat kost het en wat krijg je?

  De kosten voor de drie Voetbaldagen zijn €125,-, dit is inclusief drie lunchpauzes, zes ranjapauzes, certificaat van deelname, medaille of trofee én uiteraard het coole Craft tenue (shirt, broekje en sokken). Als je je wil opgeven voor zowel de Voetbaldagen bij Sparta Enschede als bij VOGIDO, dan betaal je in totaal €212,50. Dit is een korting van €37,50 euro!

  Kun jij in de zomervakantie niet stilzitten en wil je trainen als jouw EK-held? Geef je dan snel op voor de Skills Voetbaldagen! Klik op de knop hieronder. Je komt dan op de pagina van de Skills Voetbaldagen. Vul daar samen met je ouders/verzorgers je gegevens in en betaal de kosten. 

  Ik ben er bij!