• Geslaagd voor de cursus KNVB Verenigingsscheidsrechter.

    De afgelopen maanden hebben 4 Vogido leden zich in het zweet gewerkt. Nils, Bart, Erwin en Joep volgenden de cursus voor KNVB Verenigingsscheidsrechter die onder leiding van KNVB docent Eric Visser gehouden werd in het clubgebouw van de SEO in Enschede. Deze cursus omvatte 4 lesavonden, het fluiten van 4 stagewedstrijden en daarnaast moesten ze ook met hun neus in het spelregelboek.

    In het KNVB Dugout systeem moesten ze vervolgens verslagen schrijven van hun wedstrijden en diverse opdrachten maken, zoals ook een eindtoets. Op de laatste avond was er een spelregeltoets en onze deelnemers haalden hiervoor grandioos goede cijfers Met trots mogen zij zich dus vanaf nu officieel KNVB Verenigingsscheidsrechter noemen en Vogido is natuurlijk blij met een paar nieuwe, gediplomeerde scheidsrechters. Namens de scheidsrechterscommissie van harte proficiat met de behaalde diploma’s. Ook interesse om scheidsrechter te worden of wil je hier meer over weten ? Neem gerust contact op met de scheidsrechterscommissie.

    Ben je jeugdspeler en is de stap naar scheidsrechter toch nét iets te groot, dan kun je ook beginnen als spelbegeleider bij o.a. de JO8 en JO9 teams. Uiteraard gebeurt dit allemaal onder prima begeleiding vanuit de commissie.