• Scheidsrechters

  • donderdag 19.00 uur geen scheidsrechter bekend? >> Zelf fluiten!

  • Plannen van de scheidsrechters bij de wedstrijden

    Scheidsrechters kunnen zich al meer dan 2 weken voorafgaand van een wedstrijd inschrijven voor een wedstrijd. Op dinsdag wordt de planning van de scheidsrechters die de KNVB indeelt voor de A-categorie definitief. Vervolgens verzorgt de scheidsrechterscommissie op dinsdagavond de planning van beschikbare scheidsrechters van VOGIDO. Hierbij wordt gekeken naar het type wedstrijd, voorkeuren en beschikbaarheid van de scheidsrechters. In goed overleg worden dan de wedstrijden de scheidsrechters in sportlink gekoppeld. 

    De scheidsrechterscommissie probeert zoveel scheidsrechters aan wedstrijden te koppelen. Als er op woensdagavond om 19:00 uur echter geen scheidsrechter bij jouw wedstrijd ingepland is, zal de teammanager zelf een scheidsrechter moeten regelen voor de wedstrijd.  Ga dan niet onze bekende scheidsrechters bellen dat hebben wij al voor je gedaan. Alle wijzigingen na woensdag 19:00 uur zullen in overleg met de teammanager worden gedaan.

    Tijdens de wedstrijden is er naast een scheidsrechter ook een grensrechter nodig. Daarom willen we graag dat aan het begin van het seizoen minimaal 2 personen uit het team of ouders of begeleiders voldoende kennis hebben van de spelregels. Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen deze personen deelnemen aan de spelregelavonden die we aan het begin van het seizoen organiseren. In ieder geval moeten de personen bij VOGIDO & KNVB als scheidsrechter/grensrechter geregistreerd staan, neem hiervoor a.u.b. contact met ons op via scheidsrechters@vogido.nl.