• Regiotrainingen FC Twente/Heracles bij VOGIDO met eigen talenten!

  29 okt 2021
 • De VOGIDO Academie en de FC Twente/Heracles Voetbalacademie zijn sinds het begin van dit seizoen een samenwerking aangegaan. Het nieuwe Regioplan dat de Voetbalacademie FC Twente/Heracles in samenspraak met de amateurclubs heeft opgezet is zeer enthousiast in de regio door vele clubs ontvangen. Dit met het doel om een sterkere voetbalregio te worden.

  Het Regioplan is bedoeld om kinderen langer in hun eigen omgeving te laten voetballen. Door Regiotrainingen te organiseren voor de jonge spelers op locaties in hun eigen omgeving is dit makkelijker te realiseren. Vanaf 29 oktober gaat de eerste training van start bij onze eigen RKSV VOGIDO. De O9 traint van 16:30 – 17:45 uur en de O10 traint van 17:45 – 19:00 uur

 • De VOGIDO Academie is erg trots dat de regiotrainingen in 2021 bij VOGIDO plaatsvinden. Daarnaast zijn wij ook erg blij dat er meerdere spelers en trainers van onze eigen Academie de kans krijgen om hieraan mee te mogen doen. Loek de Vries gaat bij de O9 stage lopen, Cas Kloppers, Kenzo van der Ree, Daan Vaneker, Joets Tolkamp, Raffi Mourabitti, Rink van der Meer en Nout Ticheler gaan bij de O10 stage lopen. Daarnaast zal onze O13-1 trainer Pauw Jager onderdeel zijn van de trainersstaf op deze vrijdagen.

  Naast de regiotrainingen die vanaf morgen van start gaan, lopen Kenji Kamphuis en Gijs Menzing nog steeds stage bij het O11 traject. Zigge Hoveling is dit seizoen onderdeel van het O12 schaduwteam van FC Twente/Heracles.

  De VOGIDO Academie wenst alle huidige en toekomstige deelnemende spelers/trainers van Vogido enorm veel succes en plezier! Geniet van deze ervaring! Als u benieuwd bent naar de trainingen, dan bent u van harte welkom op ons sportcomplex! De kantine is open!

  Met sportieve groet,
  Kader VOGIDO Academie