• Beste leden en alle andere mensen die Vogido een warm hart toedragen.

  De Corona crisis raakt naast het amateur voetbal in het algemeen, ook Vogido. De komende vier weken zijn de competities afgelast wat onze spelende leden zal raken. Na de eerste periode zijn we met de teams vol goede moed begonnen aan de nieuwe competitie. Het leek goed te gaan met het amateur voetbal maar met name de derde helft leverde nog wel eens problemen op ook bij Vogido. De cijfers over de Corona zijn dusdanig dat de regering nieuwe maatregelen heeft opgelegd helaas.

  Uiteraard raken deze maatregelen ons sportief, maar ook financieel geeft het, zelfs voor een gezonde club als Vogido, een enorme druk op de financiën.

  Samen zullen we de Corona er onder moeten krijgen daarom hebben we ook besloten om voorlopig geen activiteiten op ons complex te organiseren ook niet in het weekend. We willen niet de grenzen opzoeken en hopen dat we er samen in slagen de Corona cijfer dusdanig om te buigen dat we weer zo snel mogelijk kunnen voetballen en gebruik maken van ons clubhuis.

  Samen zullen we ook financieel de Corona overwinnen, we gaan er van uit dat we met extra digitale activiteiten, steun van de overheid, extra activiteiten als het weer mag en kan en vertrouwen in de toekomst de financiële tegenslagen zullen over winnen.

  Waar we nu al iets samen aan kunnen doen: stemmen op de Rabo Clubsupport actie. Deze actie heeft de vorige keer € 2.000 opgeleverd en dat moeten we nu samen zeker weer kunnen halen.

  De Rabo Clubsupport actie is door de Rabobank opgezet om clubs en verenigingen te ondersteunen en dat doen ze door hun budget te verdelen naar ratio van het aantal stemmen dat is uit gebracht door rekeninghouders op de verschillende clubs.

  Aan de Rabo Clubsupport actie kunnen niet alleen Vogido leden mee doen, maar ook opa’s oma’s, tantes, ooms, buren en alle andere mensen die een Rabobank rekening hebben. Dat is de enige voor waarde om een stem uit te brengen op Vogido. Dus als u zelf geen rekening bij de Rabo bank hebt dan kunt u misschien nog wel een ander op Vogido laten stemmen.

  Steun nu Vogido door uw stem uit te brengen via uw eigen login bij de Rabo bank of via een klik op Rabo Clubsupport actie in een paar klikken steunt u ons.

  Blijf gezond, en breng uw stem uit

  Met vriendelijke groet,

  Theo Busch

  Voorzitter RKSV Vogido