• Hoi, ik ben Teun en zit in groep 5 op Het Wooldrik. Ik vind voetbal heel leuk. Ik hou het meest van hard trappen en van samenwerken met mijn vrienden op voetbal. Ik vind het leuk dat ik pupil van de week ben

 • Team van de week: JO9-3

  Daar gaan de jongens JO9-3 rennend en enthousiast het veld op voor hun 1e wedstrijd. De jongens zijn rond de 7 a 8 jaar oud. Een kalm lief elftal met superleuke spelers ze voelen elkaar echt aan en maken graag een lolletje en ook de ouders aan de kant hebben plezier. Maar zodra ze op het veld staan dan herken je die “lieve” zachte jongetjes niet meer terug. Wat fanatiek en wat een wilskracht. Ze willen altijd winnen ook als de tegenstander een kop groter is zoals bij AVANTI laatst het geval was.
  Elke maandag en woensdag kijken ze enorm uit om met de leukste trainer Sanne en stagiaire Daniël te oefenen! Ze moedigen de jongens goed aan en leren ze veel technieken👏🏼!
  Het is dat we nog niet mogen spelen voor die enige echte Beker maar als het aan ons elftal lag hadden we die graag allang overwonnen🏅!
  Groetjes namens ons allemaal,
  Amar
  Joep
  Quinten
  Jelle
  Noah
  Juliën
  Teun
  Amir
  Dani