• We ervaren de laatste week helaas nogal wat overlast van een groep jongeren die bij Vogido rondhangt. Ze zorgen voor een vervelend sfeertje, steken vuurwerk af, crossen met scooters over de parkeerplaats en soms zelfs over het terrein. Daarnaast worden er dingen vernield op of rond het terras, bijvoorbeeld.

    Iedereen is welkom bij ons om, ook overdag, lekker te komen voetballen. Maar hier zitten we natuurlijk niet op te wachten, ook omdat we merken dat sommige jeugdleden overdag wegblijven.  Terwijl Vogido juist een veilige (voetbal)plek wil zijn!

    We hebben regelmatig contact met de politie hierover, die ook al een paar keer ter plaatse is geweest. We hebben de groep zelf ook al een paar keer weggestuurd. Hopelijk wordt het dan ook beter, zeker nu de vakantie voorbij is. Maar we blijven er scherp op!

    Mocht je zelf overlast of onveiligheid ervaren, ook voor je voetballende of trainende kinderen, laat het ons dan a.u.b. direct weten via 0620308275 (Theo Busch) of 0653694351 (Rob Schuiling).

    Samen maken we hier een eind aan en houden we Vogido gezellig!