• Onderstaand een oproep aan alle oud-eerste spelers en supporters,
   
   
  Zondag 31 december gaat de wedstrijd sowieso door - wel of geen sneeuw - wel of geen vorst in de grond. Volgens de VOGIDO traditie gaan we dan weer onze (voetbal)kunsten vertonen tegen het huidige 1ste elftal.

  We hebben nog een paar weken de tijd om onze conditie nog iets op te schroeven. Misschien kan onze conditietrainer MarcelO ons met nog even een paar trainingsmethoden op en top voorbereid krijgen. Maar van mijn part spelen we het dit jaar op de psychologische oorlogsvoering.

  Ook dit jaar hebben we met ML en AL binnen onze gelederen die ons met een sterkte-zwakte analyse van de komende tegenstander ervoor kunnen zorgen dat we nauwelijks verrast zullen en kunnen worden.
 • Ons clubhuis gaat open om 13.00 uur en de wedstrijd start zoals gebruikelijk om 14.00 uur. Na afloop kunnen we onder het genot van een drankje en hapje de talrijke fraaie en minder fraaie voetbalmomenten van onze historische wedstrijden in VOGIDO 1. Onze huisfotograaf Johan K zal ons aan de hand van zijn steeds fraaier wordende foto-archief het bewijs veelal kunnen leveren.
  Om 18.00 uur worden we verzocht weer huiswaarts te keren, zodat we het einde van het 2017 binnen familie en vrienden op een gezellige en verantwoorde wijze kunnen vieren.
   
  Graag ontving ik van iedereen per omgaande bericht (het liefst per Whatsapp 06-22486496 / per sms of anders op bobhusken@gmail.com) of je wel of niet aanwezig bent, zodat we vooraf ons strijdplan kunnen gaan opmaken.
   
  Bij deze wens ik iedereen alvast prettige kerstdagen, we zien elkaar op 31 december bij VOGIDO !!
   
  Met vriendelijke groeten,
  Willem en Bob Husken