• Oudjaarswedstrijd: een nieuw jasje ... op een andere dag

    19 dec 2019
  • De traditionele oudjaarswedstrijd tussen het eerste en het oud-eerste wordt dit jaar niet op oudejaarsdag maar op donderdagavond 19 december gespeeld om 19.30 uur. Op die avond willen we met de hele club het jaar afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Leden, vrijwilligers en iedereen die VOGIDO een warm hart toedraagt is uitgenodigd.

    De oudejaarswedstrijd is een traditie die al heel ver terug gaat bij VOGIDO. We zien echter dat oudejaarsdag steeds minder spelers (van zowel de selectie als oud-selectie) en publiek trekt. Tijd dus om een nieuwe traditie te maken. De wedstrijd zelf spelen we daarom op de laatste donderdag voor de kerst spelen. Een avond die normaal door meerdere teams gebruikt wordt om de laatste training ‘te vieren’. Nu doen we dat dus samen met de hele club en met de oudejaarswedstrijd als hoogtepunt. We zien jullie graag om de helden van vandaag en vroeger tegen elkaar te zien strijden.

    OPROEP: Oud- eerste spelers opgelet! We verwachten jullie in grote getale op 19 december om 19.00 uur bij VOGIDO om het op te nemen tegen het eerste elftal. De wedstrijd start om 19.30 uur!