• Oudjaarswedstrijd VOGIDO

 •  

  Traditioneel wordt er bij VOGIDO de jaarlijkse Oudjaarswedstrijd gespeeld. Een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en een selectie van oud eerste spelers. Een wedstrijd die in het teken staat van gezelligheid en bedoelt is om nog even gezamenlijk terug te blikken op het voorbije kalaederjaar. Vroeger werd deze wedstrijd op oudjaarsdag gespeeld maar sinds enkele jaren spelen we op een donderdag vlak voor het einde van het jaar. 

  Dit jaar spelen we de oudjaarswedstrijd, mits alle Coronamaatregelen ons gunstig gezind zijn, op donderdag 30 december. In aansluiting op de oliebollenactie gaan we om 19.00 uur van start. Uiteraard eerst even gezamenlijk een bakje koffie doen in het clubgebouw om de tactiek en opstelling te bespreken. Zal waarschijnlijk wel veel rouleren worden. 

  Aanmelden oud eerste
  Ben je een oud eerste speler, al is het maar een invalbeurt geweest, en ben je nog lid van VOGIDO? Kom dan op 30 december naar VOGIDO en doe mee. We vragen je om je even aan te melden via onderstaand aanmeldformulier. Dan kunnen de coaches al aan de slag met een tactisch plan.

  LIVE muziek
  Bij de oudjaarswedstrijd gaat het natuurlijk niet alleen om het voetbal. Voor iedereen die VOGIDO een warm hart toedraagt is ons clubgebouw geopend voor een drankje en een hapje (oliebollen ;-)). Ook hebben we weer LIVE muziek dus het zal wel weer gezellig worden.

  Graag tot de 30e 

   

 • Aanmelden oud eerste