• In januari hebben we verschillende opleidingsmomenten gepland voor trainers en scheidsrechters. Met de KNVB, Total Soccer Network en 360 Sportsintelligence hebben we afspraken gemaakt voor het verzorgen van een opleidingsmoment.

  • Opleidingsmoment voor trainers en staf over het gebruik van de videoanalyse bij Vogido. Hoe gebruik je de software, de annotatie app en hoe deel je annotaties (canvas) met je spelers. Zo maar een paar onderwerpen die op de agenda staan. Trainers worden uitgenodigd door het Technisch Hart.

  • Total Soccer Network verzorgt op 24 januari een opleidingsmoment voor trainers uit de onderbouw. Nieuwe trainingsvormen komen aan bod en hoe stel je een training samen en motiveer je jonge spelers. Trainers worden uitgenodigd door het Technisch Hart.

  • Eind januari starten we bij Vogido, in samenwerking met de KNVB, een cursus Clubscheidsrechter. Een aantal (potentiele) scheidsrechters hebben zich al opgegeven. Heb je interesse? Mail dan naar scheidsrechters@vogido.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.